پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری رها شدن تصمیمات را آفت دستگاه های اجرایی دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در دیدار وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: بسیاری از تولید کنندگان بخش خصوصی به دنبال دریافت وام هستند و باید صدور مجوزها و پروانه ها تسهیل شود.
وی با اشاره به این که همه مشکلات با واردات رفع نمی شود، افزود: نباید اجازه دهیم مسائل و مشکلات در کشور چالش ایجاد کند، به همین منظور باید روی موضوعات مختلف اشراف داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری دهه فجر را فرصت مغتنمی برای بازخوانی مسائل انقلاب اسلامی دانست و گفت: 41 سال گذشته را با تمامی نقاط ضعف و قوت پشت سر گذاشتیم و در برخی از مقاطع سرعت پیشرفت ما خوب و در برخی موضوعات کندرویهایی داشتیم که نیاز است در سیاست گذاری ها نقاط ضعف رصد و رفع شود.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام تأمین آب واحدهای صنعتی را یکی از مشکلات اساسی در بخش صنعت چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این نشست گفت: در 10 ماهه امسال تولید کالاهای غذایی 15 درصد، نساجی و پوشاک 20 درصد و سیمان، روغن نباتی، کاشی و سرامیک، داروی انسانی و شیشه نیز در کشور روند افزایشی داشته است.
رضا رحمانی افزود: در این مدت علاوه بر افزایش تولید مس و فولاد، توانستیم در این بخش رکورد بزنیم و در بخش فولاد با پشت سرگذاشتن فرانسه و ایتالیا به رتبه دهم دنیا در این بخش برسیم.
وی گفت: برای رسیدن به این جایگاه، ارز دولتی با نرخ 42 هزار ریال در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفت.
رحمانی افزود: این موفقیتها در حالی رخ داده است که دشمن با اعمال تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران، قصد داشت تولید کشور را در سه ماهه آخر سال 97 تعطیل کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: وضعیت تولید 100 قلم کالای مهم و اساسی به صورت مستمر رصد می شود تا در زمانهای خاص مانند نوروز به موقع تأمین و در اختیار مردم گذاشته شود.
وی گفت: از این تعداد، قیمت 72 قلم کالا روند کاهشی و 28 قلم افزایش بسیار کمی داشته است.
رحمانی تاکید کرد: براساس دستور مقام معظم رهبری مبنی بر توجه جدی به ساخت داخل، تولیدکنندگان در کنار وزارت صنعت، معدن و تجارت، با روحیه بسیجی و جهادی وارد میدان شدهاند.
وی افزود: در این راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت امسال ۳۴ برنامه در قالب هفت محور اصلی تعریف کرده است، که نهضت ساخت داخل، انقلاب معدنی و صادرات از مهمترین این برنامهها است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: تا سال 1400 حجم کالاهای وارداتی برابر 10 میلیارد دلار داخلی سازی می شود.