پخش زنده
امروز: -
جلسه کمیته پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران به ریاست معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد برای بررسی آخرین اقدامات این کمیته برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از «ایثار»، سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اقدامات پیشگیرانهای که باید درباره بیماری کرونا انجام شود، گفت: نخستین اقدام در این زمینه باید تبلیغات و اطلاعرسانی به ایثارگران و کارکنان بنیاد باشد که این کار با تشکیل کارگروهی با مسئولیت معاون بهداشت و درمان بنیاد و با همکاری اداره کل روابط عمومی و اطلاعرسانی بنیاد انجام میشود.
وی ادامه داد: این کارگروه علاوه بر ارسال پیامکها و انتشار محتوای آموزشی تهیهشده توسط معاونت بهداشت و درمان بنیاد و اداره کل پشتیبانی و مهندسی بنیاد، اقدام به تهیه و توزیع اقلام آموزشی در بین ایثارگران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران میکند.
آقای میرمرادی با تأکید بر اهمیت برگزاری دورههای آموزشی در زمینه این بیماری برای مدیران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ارائه آموزشهای لازم برای نیروهای خدماتی و افرادی که در تعامل زیادی با مراجعهکنندگان هستند امری ضروری است. البته در زمینه پایش سلامت ایثارگران و همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز باید به این بیماری توجه ویژهای صورت گیرد.
معاون بنیاد شهید افزود: همچنین باید پیشاپیش برای تهیه ملزومات بهداشتی پیشگیرانه اقدام شود تا در صورت لزوم مشکلی برای توزیع این اقلام بین گروههای آسیبپذیر و در معرض خطر ایثارگری مانند جانبازان شیمیایی و والدین سالمند شهدا وجود نداشته باشد. در زمینه برپایی همایشها و تجمعاتی که تعداد زیادی از افراد در آن حاضر خواهند بود نیز باید ملاحظات لازم در نظر گرفته شود.
وی در پایان تأکید کرد: دستگاهها و مواد ضدعفونیکننده لازم برای اماکن بنیاد شهید و امور ایثارگران با هماهنگی اداره کل پشتیبانی و مهندسی بنیاد تهیه شده و در هنگام پذیرایی از وسایل و لوازم یکبارمصرف استفاده شود.
این جلسه به پیشنهاد مدیرکل حراست بنیاد به عنوان دبیرخانه پدافند غیرعامل و با حضور معاون بهداشت و درمان بنیاد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد، معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و جمعی از مدیران کل بنیاد برگزار شد و طی آن حاضران به بیان نظر و پیشنهادهای خود پرداختند.
همچنین کارگاه آموزشی «سالمندی ایثارگران؛ چالشها و فرصتها» با حضور جمعی از معاونین و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در مجتمع فرهنگی شهید رسولزاده برگزار شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در این جلسه گفت: انقلاب اسلامی ایران مدیون شهدا و ایثارگرانی است که با اهدای جان و سلامتی خود امنیت را برای کشورمان برقرار ساختند.
سید منصور میرمرادی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای رویکرد علمی و پژوهشی است افزود: طرح برخی نقدها بهمنظور زیر سؤال بردن فعالیتها نیست، بلکه منجر به بهبود شرایط کاری میشود.
وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمانی یادگیرنده و هوشمند است و فعالیتها در این مجموعه پژوهش محور است و دستاوردهای مرکز مطالعات و پژوهشهای بنیاد در این مسیر کمکهای زیادی به بنیاد کرده است.
معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه همکاران بنیاد در تمام بخشها دارای توانمندیهای خوبی هستند افزود: با توجه به اهمیت موضوع سالمندی در ایثارگران و تواناییهای مناسب کارکنان بنیاد، ارائه آموزشهای مناسب در این زمینه میتواند منجر به فعالیتهای مناسبتر در این حوزه شود.
آقای میرمرادی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران تمام تلاش خود را در جهت افزایش کیفیت خدمات در حوزههای معیشتی و سلامت تمام ایثارگران بهویژه ایثارگران سالمند انجام میدهد. یکی از محورهای اصلی برنامههای بنیاد توجه به سلامتی دوران سالمندی در بین والدین و همسران گرامی شهدا و جانبازان عزیز است.
آقای عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه با بیان اینکه خدمات بنیاد بههیچوجه با رویکرد تبلیغاتی ارائه نمیشود افزود: سن والدین معظم شهدا از سن متوسط در کل جامعه بیشتر است و این مسئله نشاندهنده کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی است که توسط بنیاد به جامعه هدف خود ارائه میشود.
وی ادامه داد: در حوزه درمان برای پیشگیری، درمان و توانبخشی از سالهای پیش برنامهریزیهای مختلفی صورت گرفته است. برای اجرای این برنامهها با مشکلاتی از جمله مسائل اعتباری روبرو هستیم، اما تلاش میکنیم در این مسیر با برنامهریزی مناسب پیش برویم تا با وجود همین مشکلات نیز بهترین خدمات درمانی و پزشکی به ایثارگران بهویژه سالمندان ارائه شود.
آقای عباسپور با اشاره به بخشی از خدمات در نظر گرفته شده در زمینه حوزه سلامت ایثارگران سالمند گفت: بخش عمده خدمات پزشکی بنیاد در قالب بیمه تکمیلی درمان تعریف شده است و ایثارگران مشکلی از بابت هزینههای درمانی ندارند. همچنین یکی از اهداف مراکز فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار که از چندین سال پیش مشغول خدماترسانی هستند، ارائه خدمت به ایثارگران سالمند است.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در حوزه پیشگیری نیز اقدامات مختلفی مانند واکسیناسیون انجام میشود. در زمینه آموزش نیز اپلیکیشنهای مختلفی برای آموزش جانبازان در نظر گرفته شده است.
گفتنی است در این کارگاه که توسط مرکز مطالعات و پژوهشهای بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، اساتید حاضر به ارائه آموزشهایی در زمینه طب سالمندی و مسائل مربوط به این حوزه پرداختند.