پخش زنده
امروز: -
پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان با توان صد درصدی به طراحی وساخت دستگاه ارزیابی فیلتراسیون با محوریت بهینه سازی عملکرد در محیط های فیلتر کننده دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان،آلودگی هوا را یکی از چالش کنونی پیش روی جامعه بیان کرد و گفت: بهمنظور کنترل این آلودگی، محیطهای فیلتر کننده الیافی به دلیل برخورداری از سطح به حجم بالا، تخلخل مناسب، قابلیت گذردهی بالا و از طرفی توانایی مهندسی نمودن آنها همچنین هزینه تولید پایین بهعنوان مؤثرترین راهکار مقابله با آلودگی هوا محسوب می شود.
پرهام سلطانی افزود: در این زمینه نیاز است که این محیطهای فیلتر کننده ارزیابی دقیق و عملکرد آنها متناسب با نوع فرآیند فیلتراسیون و مصرف نهایی بهینهسازی شود.
وی گفت: دستگاه ارزیابی فیلتراسیون مطابق با استاندارد 11057 ISO ، طراحی و این فرآیند پژوهشی که در دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان با همکاری فنی شرکت ماهوت اصفهان محقق شده توانایی اندازهگیری تمام مشخصههای فیلتراسیون انواع محیطهای فیلتر کننده الیافی شامل بازدهی، افت فشار، طول عمر، بررسی پدیده تشکیل کیک فیلتر و خود تمیزکنندگی در محیطهای فیلتر کننده را دارا است.
عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان، مرحله نخست طراحی و ساخت این دستگاه را با توان صددرصد داخلی و با هزینهای بسیار کمتر از نمونههای خارجی دانست و افزود: این دستگاه در حال حاضر در حال ارائه خدمات پژوهشی به دانشگاهیان است که میتوان از آن در زمینههای بینرشتهای آموزشی، پژوهشی و صنعتی همچون صنایع مختلف مرتبط با علم فیلتراسیون ازجمله صنایع پتروشیمی، گاز، نساجی، آرد، معدن و لبنیات استفاده کرد.