پخش زنده
امروز: -
بهمن ماه در واحدهای مرغداری خراسان شمالی، ۲۷۶هزار و ۷۴۰قطعه جوجه ریزی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از ابتدای بهمن برای تأمین گوشت مرغ شب عید، 276هزار و 740قطعه جوجه ریزی شد و پیش بینی می شود تا پایان بهمن بیش از یک میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری انجام شود.
محمد محمدزاده با بیان اینکه تولید گوشت در بهمن پارسال 845تُن بود افزود: پیش بینی می شود بهمن امسال با 97 و شش دهم درصد افزایش تولید گوشت مرغ به هزار 670 تُن برسد.
وی گفت: دی ماه نیز 860هزار و 700قطعه در 38واحد مرغداری جوجه ریزی شد.
معاون سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: همچنین 9ماه منتهی به آذرماه، 12هزار و 613تُن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شد.
محمدزاده سرانه مصرف گوشت خراسان شمالی را 28کیلوگرم اعلام کرد و گفت: سال گذشته 16هزار و 400تُن گوشت طیور در خراسان شمالی تولید شد که شهرستان شیروان، رتبه نخست را کسب کرد.
در خراسان شمالی 99واحد مرغداری صنعتی با ظرفیت دو میلیون و 465هزار و 930قطعه جوجه در دوره فعال است.
همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت شش هزار و 500قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 250تُن گوشت در سال و یک واحد پرورش کبک صنعتی با ظرفیت پنج هزار و 670قطعه در دوره فعال است.