بر اساس تحقیقات محققان علوم پزشکی در ژاپن
عمر طولانی با مصرف پروتئینهای گیاهی
دانشمندان میگویند هر قدر از پروتئینهای گیاهی به جای پروتئینهای حیوانی بیشتر مصرف کنید طول عمرتان بیشتر میشود
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه دانشگاه هاروارد در اینترنت، محققان علوم پزشکی در ژاپن اعلام کردند میتوانید با مصرف پروتئینهای گرفته شده از گیاهان، عمر خود را طولانی کنید.
بر اساس این مطالعه، دانشمندان میگویند هر قدر از این پروتئین بیشتر مصرف کنید طول عمرتان بیشتر میشود.
محققان با بررسی هفتاد هزار مرد و زن ژاپنی که بین ۴۵ تا ۷۴ سال داشتند و هیچ سابقهای از سرطان، بیماریهای قلبی یا سکته مغزی در پرونده پزشکی آنان نبود پرسشنامه تغذیهای کاملی را از آنان پر کردند و سپس هر پنج سال یک بار، این کار را تکرار کردند.
دانشمندان پس از تقریبا ۱۸ سال بررسی دریافتند هیچ ارتباط روشنی بین مصرف پروتئینهای حیوانی و طول عمر وجود ندارد (با در نظر گرفتن این نکته که بیشتر پروتئینهای حیوانی در ژاپن از ماهی به دست میآید نه از گوشت قرمز!).
ولی داوطبانی که پروتئینهای گیاهی مصرف میکردند (پروتئینهایی که از غلات، محصولات سویا و سبزیجات به دست میآیند) مرگ و میر کمتری نسبت به آنانی داشتند که مصرف این نوع پروتئین در آنها کم بود.
محققان میگویند در این بررسی مشخص شد جایگزین کردن پروتئینهای حیوانی (اعم از ماهی یا گوشت قرمز) با پروتئینهای گیاهی، به کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان یا بیماریهای قلبی نیز میانجامد.
نتایج این بررسی در نشریه طب داخلی جاما JAMA منتشر شده است.