در پی خروج انگلیس از برگزیت
افزایش نگرانی از آینده اقتصاد اسکاتلند
خروج انگلیس از اتحادیه اروپا علاوه بر افزایش تمایلات استقلال طلبانه در اسکاتلند، اقتصاد این منطقه را با نگرانی روبرو کرده است
به گزارش سرويس بين
الملل خبرگزاری صدا و سيما به نقل از فرانس ۲۴، خروج انگلیس از اتحادیه اروپا علاوه بر افزایش تمایلات استقلال طلبانه در اسکاتلند، اقتصاد این منطقه را با نگرانیهای جدی روبرو کرده است.
اسکاتلندیهایی که در همه پرسی برگزیت با ۶۲ درصد آراء به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا «نه» گفته بودند، اکنون شاهد رسمی شدن این رویداد هستند. دولت اسکاتلند رسما خواستار برگزاری همه پرسی دیگری درباره خروج این منطقه از انگلیس شده است. علاوه بر این، در اسکاتلند نگرانی از برگزیت با تبعات اقتصادی به ویژه در بخش صنعت گردشگری رو به افزایش است.
با برگزیت، سوالاتی در این خصوص مطرح میشود. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان راب کارپنتر Rob Carpenter مدیر یکی از شرکتهای تولید کننده را پخش کرد. وی گفت: برگزیت با تردیدهایی همراه است. شاید با هزینههای اضافی، کنترلهای مرزی و کارهای غیر ضروری روبرو شویم و تاثیر آن بر قیمتها بر میزان خرید مصرف کنندگان تاثیر خواهد گذاشت.
گزارشگر افزود: برگزیت نگرانیهایی را در بخش صنعت گردشگری در اسکاتلند به دنبال داشته است. در سال ۲۰۱۹ شمار گردشگرانی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به اسکاتلند سفر کرده اند، ۴۰ درصد کاهش داشته است.
اسکاتلندیها برگزیت را نمیخواستند. آنها با ۶۲ درصد آراء به برگزیت نه گفتند، اما امروز مجبورند اتحادیه اروپا را ترک کنند. برخی از مردم این منطقه تصور میکنند که راه جایگزینی وجود دارد: جدا شدن از انگلیس.
یک زن اسکاتلندی گفت: باید دوباره در خصوص استقلال و برگزیت رای گیری کنیم. در اسکاتلند گزینهای وجود ندارد. کسی به حرف ما گوش نمیکند. یک مرد جوان نیز گفت: ما ملتی مستقل هستیم. داشتن بهترین آینده در استکاتلند، حق دمکراتیک ماست و ما را بر خلاف میل مان از اروپا جدا کردند.
حزب ملی اسکاتلند، تلاش خود را برای برگزاری همه پرسی دوباره در خصوص استقلال این منطقه دو برابر کرده است. این سناریوی پیچیدهای است. اسکاتلند مستقل ممکن است به راحتی دوباره به اتحادیه اروپا ملحق شود.