پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس، وزیر امور خارجه آمریکا ضمن حضور در اندیشکده پالسی اکسچنج در لندن، اعلام کرد انگلیس نقشی محوری در تسهیل روند همکاریها میان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و اسرائیل علیه ایران داشته است.
مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا و دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس، در مقر اتاق فکر انگلیسیِ «پالِسی اِکسچِنج» (Policy Exchange) در لندن حضور یافتند و با مجری این برنامه به گفتگو نشستند.
وزیر امور خارجه آمریکا در بخشی از اظهاراتش گفت: وقتی رئیس جمهور آمریکا پس از مرگ (به شهادت رساندن سردار سپهبد) قاسم سلیمانی، نکاتی را (در کاخ سفید) بیان کرد، به دلایلی کاملاً عامدانه، در همان نخستین جملهای که بیان کرد، گفت: ایران به سلاح هستهای دست نخواهد یافت. البته، عناصر مهمِ دیگری نیز وجود دارند که ما (آمریکا و انگلیس) درباره آنها با یکدیگر همکاریهای بسیار نزدیکی داریم. همکاری میان کشورهای (عربیِ حاشیه) خلیج (فارس) و اسرائیل درباره این پرونده، بسیار مهم بوده است. انگلیس یک شریک محوری در تسهیل آن (همکاری میان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با اسرائیل علیه ایران) و محقق ساختن آن بوده است.