این در حالی است که شمار زیادی از نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق تماس با فلسطینیان و مناطقی که صحنه اعتراضات و تظاهرات مردمی است، مستقر شده اند.
خبرنگار المنار در گزارشی از کرانه باختری گفت: مناطق متعدد تماس در کرانه باختری، صحنه درگیری بین راهپیمانان و معترضان به معامله موسوم به معامله قرنی بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای نابودی آرمان فلسطین مطرح کرده است.
درگیریها در الخلیل به زخمی شدن یک جوان فلسطینی بر اثر اصابت گلولههای پلاستیکی منجر شد.
در شهر رام الله نیز دو نفر زخمی شدند. صدها نفر نیز در طولکرم در راهپیمایی در خیابانهای این شهر شرکت کردند.
ورودی شمالی شهر بیت لحم نیز صحنه درگیری بود که بر اثر آن هفت نفر زخمی شدند.
محمد لحم عضو شورای انقلابی جنبش فتح گفت:: «معامله قرن به معنای اعلام جنگ است. ترامپ دلال است، اما فلسطین فروشی نیست. این اعتراضات تنها گوشهای از خشم ملت فلسطین است.»
خبرنگار گفت: نظامیان صهیونیست، منطقه دره اردن را که معامله قرن بر الحاق آن به سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ میلادی صحه گذاشته است به یک پادگان نظامی تبدیل کرده اند علاوه بر اینکه نظامیان صهیونیست در حال اجرای تمرینات نظامی در آن هستند.
به محض رسیدن اتوبوسهای فلسطینیان به پاسگاه حمرا برای تأکید بر فلسطینی بودن منطقه دره اردن، نظامیان اشغالگر به پراکنده کردن معترضان اقدام کردند.
جمال جمعه کارشناس امور مقابله با احداث دیوار حائل و شهرکسازی گفت:: «سرزمین فلسطین قابل تجزیه نیست و منطقه دره اردن بخشی از سرزمین فلسطین است. نبرد ما و نبرد شما یک نبرد سرنوشت ساز است و ما نیز از حقوقمان هر کاری هم که بکنید کوتاه نخواهیم آمد. ما این حرکت را به مثابه اعلام فعالیتهای مردمی میدانیم که ادامه خواهد یافت.»
صلاح خواجا هماهنگ کننده کمیتههای مردمی مقاومت در برابر احداث دیوار حائل و شهرکسازی گفت:: «لازم است که همه مناطق رویارویی و نزدیک به شهرکهای صهونیست نشین به کانونهای جدید تشدید تنش با اشغالگران تبدیل شود.»
خبرنگار گفت: فلسطینیان معترض پس از آن به منطقه عین الحلوه منتقل شدند و در آنجا نیز اعتراضات به درگیریها با نظامیان صهیونیست منجر شد.
اما ساکنان عین الحلوه تأکید کردند تحت هیچ شرایطی از آن بیرون نخواهند رفت. محمود صوافطه یکی از ساکنان منطقه دره اردن گفت:: «این سرزمین تنها منبع درآمد ماست و این سرزمین مایه زندگی ما و وطن ماست. اشغالگران همه این جنایات را مرتکب میشوند که ما را از سرزمین مان ریشه کن کنند، اما ما در اینجا میمانیم.»
عبد الله ابو رحمه رئیس اداره کار مردمی در شورای مقاومت در برابر احداث دیوار حائل و شهرکسازی گفت:: «ما هم وطنانمان را تنها نخواهیم گذاشت و نمیگذاریم در برابر اذیت و آزارها و محدودیتها و نقشههای آواره سازی تنها بمانند به آنان میگوییم از مقاومت شان حمایت میکنیم و در کنار آنان هستیم.»
خبرنگار افزود پاسگاه دیر یاسین در شرق طوباس نیز میدان درگیری بین فلسطینیان و نظامیان صهیونیست بود و اشغالگران به فلسطینیان با کتک و شلیک گاز سمی و گلولههای پلاستیکی یورش بردند علاوه بر اینکه به تعقیب معترضان اقدام و شماری از آنان را بازداشت کردند.
خبرنگار گفت: فلسطینیان در مخالفت با معامله قرن آمریکا و دادن حاکمیت صهیونیستها به منطقه دره اردن به مجموعهای از اعتراضات اقدام کرده اند تا در برابر الحاق منطقه دره اردن به سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ میلادی مقاومت کنند.