پخش زنده
امروز: -
اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: سختگیرانه در زمینه عامل افلاتوکسین در صنایع غذایی بویژه شیر در این استان نظارت میکنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ،مدیر کل استاندارد خراسان رضوی گفت: در صورت مشاهده مواردی از این عاملدر آزمایشهای انجام شده به سرعت برخورد لازم صورت گرفته و وضعیت بحرانی اعلام میشود.
علیرضا جمیع شمار واحدهای تولید شیر در این استان را بیش از ۵۰ واحد تولیدی اعلام کرد و افزود: در زمان تولید یا واردات مواد اولیه از جمله بذر، ذرت، شیر و گوشت در مبادی ورودی استان و دامداریها و مزارع، اداره کل دامپزشکی استان نظارتهای این بخش را انجام میدهد و در بخش تولید و عرضه نیز اداره کل استاندارد و اداره نظارت بر مواد غذایی نظارت در زمینه افلاتوکسین را ادامه میدهند.
جمیع افزود: سابقه بررسی افلاتوکسین متناسب با استاندارد ملی در محصولات غذایی مختلف، متفاوت است اما بررسی این عامل در شیر از حدود سال ۱۳۷۲ در استان اجرا میشود.
هماکنون هزار و ۹۳۵ واحد صنعتی در استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش نظارتی سازمان استاندارد قرار دارند که نیمی از این واحدها در حوزه صنایع غذایی فعالیت دارند.