پخش زنده
امروز: -
عضو شورای اسلامی شهر تهران: اگر بخواهیم حریم شهر را در قالب تقسیمات کشوری تعریف کنیم چیزی از آن باقی نخواهد ماند.
زهرا نژادبهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره اهمیت راه اندازی سامانه پایش حریم شهر تهران افزود: از این طریق میزان کنترل بر حریم شهر را افزایش یافته و دقت آن بیشتر میشود. یکی از مهمترین ویژگیهای این نوع سامانهها این است که نیازی به حضور فیزیکی نیست و با نصب یک سری سنجههای خاص در حوزه حریم میتوان از طریق اتاق کنترل نظارت و از ساخت و سازهای غیرمجاز و حتی ترددهای غیر مجاز جلوگیری کرد.
وی گفت: در حوزه حریم نظارت اجتماعی زیادی وجود ندارد. هنگام بروز خطر با کمک این سامانهها میتوان نظارتها را گسترش داد. هرچه میزان حضور مدیران شهری در حوزه حریم شهر تهران بیشتر شود، پیشگیری از بروز تخریبهای احتمالی در آن هم بیشتر میشود.
نژادبهرام افزود: باید همه بدانیم حریم متعلق به ما نیست و از آن آیندگان، اما حراست از حریم متعلق به ماست. حراست از حریم وظیفه همه ماست که در شهر تهران، ری و شمیرانات زندگی میکنیم.
وی گفت: در واقع حریم پوست موجود زندهای به نام شهر تهران، ری و تجریش است. این پوست باید سالم نگه داشته شود تا از عارضههای احتمالی بر آن جلوگیری شود. یکی از لایههای اصلی حفاظت از حریم در ضلع شمالی شهر تهران کمربند سبزی است که در آنجا طراحی کردیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: در طرح جامع شهر تهران در سال ۸۶ به صراحت اشاره شده است که بیش
۵ هزار کیلومتر مربع برای حریم شهر تهران در نظر گرفته شده است. بعد از آن حریم یکپارچه مدیریت شهر تهران مورد توجه قرار گرفت. در برخی اسناد پائین دستی هم حریم شهر تهران، ری، تجریش مورد توجه قرار گرفته است.
وی گفت: تقسیمات کشوری در شهر تهران در سه بخش شمیرانات، ری و تهران دارد. اگر بخواهیم حریم شهر تهران را در قالب این تقسیمات کشوری تعریف کنیم از حریم چیزی باقی نخواهد ماند. باید از بخشی نگری دور شویم و منافع کل شهر را مورد توجه قرار میدهیم.
نژادبهرام افزود: امیدواریم با فعال شدن سامانه پایش حریم شهر تهران میزان نظارت ما بیشتر شود و بتوانیم با هماهنگی دو فرمانداری ری و شمیرانات ظرفیت نظارت بر حریم را ارتقا دهیم.