پیش بینی تولید ۴۰ هزار تن گوشت قرمز دراستان کرمانشاه
معاون امور دام سازمان جهاد کشاوری استان کرمانشاه گفت: پیش بینی میشود میزان تولید گوشت قرمز تا پایان امسال در استان به ۴۰ هزار تن برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، بهرام خانی با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۶ هزار و ۴۵۰ تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید شد، افزود: حدود ۲۷ هزار تن از این میزان تولید در استان مصرف و مابقی آن بصورت دام زنده صادر شد. وی با بیان اینکه حدود ۴ درصد از گوشت قرمز کشور در استان کرمانشاه تولید میشود، اظهار داشت: استان کرمانشاه در زمینه تولید گوشت قرمز جز استانهای مطرح کشور است.