به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، معتمدیان امروز در نشست بررسی سند توسعه میان مدت شهرستان درمیان
افزود: در این تفاهم نامه، بنیاد مستضعفان در طرحهای تولیدی شهرستان درمیان مشارکت میکند و وقتی واحدها به توانمندی رسیدند به خود مردم واگذار میکنند تا سرمایه گذاری، منجر به اشتغالزایی شود.
استاندار همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه افزایش پوشش شبکههای دیجیتال در استان گفت: برخی نقاط شهرستان درمیان زیر پوشش نیستند که انتظار میرود سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تخصیص استانی برای شبکههای دیجیتال را به خصوص برای شهرستان درمیان و سربیشه افزایش دهد.
معتمدیان از تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای افزایش زیر ساختهای رفاهی و سرانه فضای سبز استان نیز خبر داد و افزود: پس از توزیع این اعتبار، در برنامه بعدی، شهرداریها و دهیاریها با تجهیزات و ماشین آلات مجهز خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه پیشنویس تفاهمنامه با بنیاد علوی در شهرستان درمیان آماده میشود تصریح کرد: طرحهایی در حوزههای آب شرب، راه روستایی، تلفن ثابت، شبکه برق و گاز، وضعیت بخش کشاورزی و اشتغالزایی در شهرستان درمیان برای اجرای مشارکتی بررسی که آموزش آن با بنیاد علوی و سرمایهگذاری آن با تلاش مردم انجام میشود.
وی با اشاره به پیشنهاد استفاده از ظرفیت نیروگاههای خورشیدی برای اشتغالزایی در سفر اخیر رییس سازمان برنامه و بودجه به خراسان جنوبی افزود: نصب پنل خورشیدی برای اشتغالزایی روستاییان از اولویتهاست که امیدواریم ۱۰ هزار پنل خورشیدی با ظرفیت تولید ۵۰ هزار کیلو وات برق ایجاد شود.
معتمدیان تصریح کرد: روستاهایی که از نظر فنی مشکلی ندارند، یعنی از آب و هوای مساعد برخوردارند و امکان اتصال به شبکه برق را دارند، در اولویت برنامه نصب پنلهای خورشیدی قرار دارند.
وی همچنین با بیان اینکه در حوزه نوسازی مدارس اعتباراتی که به استان تخصیص داده شده، بیسابقه بوده است، بر استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در مدرسهسازی تاکید کرد.
استاندار در این نشست، در مورد تخصیص اعتبار ۲۰۰ میلیون تومانی برای تامین هزینههای زیرساختی اردوگاه گزند درمیان و ساخت مجتمعهای شبانهروزی در شهر طبس مسینا قول مساعد داد.
معتمدیان وی با تذکرجدی به مدیران کل، برای اتمام پروژههای نیمه تمام تاکید کرد: مردم از ما کار میخواهند و پروژههایی که به مردم قول داده شده است باید با اولویت و به طور جدی دنبال شود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان درمیان قطب برخی از محصولات کشاورزی از جمله زرشک است گفت: متناسب با میانگین کشوری باید شاخص کشاورزی در شهرستان درمیان ارتقا پیدا کند.
معتمدیان همچنین خواستار افزایش مطالعات ملی در حوزه آبخیزداری شد و گفت: سهم شهرستان درمیان نیز در بخش آبخیزداری باید افزایش یابد.
وی از اعطای تسهیلات ارزان قیمت برای شهرداریهایی که پروژههای توجیه پذیر دارند نیز خبر داد.
مجتمع آبرسانی درمیان، بخش دیالیز بیمارستان خاتم الانبیاء اسدیه و مدرسه استثنایی مهرآفرین شهر اسدیه از پروژههای مصوب سفرهای قبلی استاندار به شهرستان درمیان بود که امروز مورد بازدید قرار گرفت.
استاندار خراسان جنوبی هم چنین با حضور در جمع اهالی روستاهای دونخی، کلاته نظر و مَوَد از نزدیک با آنان دیدار و در جریان مشکلات آنان قرار گرفت.