به گزاش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ فرماندار تالش در گفتگوی خبر ساعت 20 شبکه باران گفت : اگرچه این شهرستان 21 هزار هکتار شالیزار و باغ دارد و 48 درصد اقتصاد مردم تالش بر پایه کشاورزی است اما هنوز منابع آبی و سیستم آبیاری پایدار ندارد.
عیسی مهدوی با بیان اینکه سد شفارود به علت مشکلات فنی و مسایل زیست محیطی به بهره برداری نرسیده است افزود : شهرستان تالش 11 رشته رودخانه ، 120 حلقه چاه عمیق با ظرفیت تامین آب زراعی 3 هزار و 500 هکتار ، 6 هزار و 500 حلقه چاه با ظرفیت تامین آب زراعی 4 هزار و 500 هکتار شالیزار ، 5 ایستگاه پمپاژ آب با ظرفیت تامین آب زراعی 3 هزار و 400 هکتار شالیزار ، 8000 حلقه چاه غیر مجاز ، 15 پهنه آب بندان با 70 هکتار مساحت و ظرفیت تامین آب زراعی 3 هزار هکتار شالیزار دارد.
وی با اشاره به وجود 110 سردهنه خاکی کشاورزی در شهرستان تالش از مدیرعامل شرکت آب منطقه ایی گیلان خواست هرچه سریع تر برای ایجاد سردهنه های بتونی و پایدار در این شهرستان اقدام شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ایی گیلان هم در ارتباط تلفنی با گفتگوی خبری ساعت 20 شبکه باران گفت : ساخت سد لاستیکی کرگانرود در تالش از سال 96 آغاز شد که به علت مشکلات مالی به بهره برداری نرسید که با تسریع در روند ساخت آن سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وحید خرمی افزود : ترمیم و بازسازی سردهنه ها از اقدامات کوتاه مدت برای پایدار کردن منابع آبی تالش است.
فرماندار تالش هم در ادامه گفتگوی ویژه خبری تصریح کرد : پروژه آبرسانی به غرب گیلان که از سال 95 آغاز شد به 70 کیلومتر لوله گذاری نیاز داشت که 10 کیلومتر آن مربوط به شهرسان تالش است که تاکنون 5 کیلومتر آن انجام شد و بقیه در حال انجام است.
عیسی مهدوی با اشاره به قدمت 70 ساله وفرسودگی پل اسالم که بر اثر سیل تخریب شد افزود : پل جایگزین هفته آینده زیر بار ترافیک می رود و سپس ساخت پل اصلی که اعتبار آن تامین شده است آغاز می شود.
وی در ادامه به وضعیت تیم چوکای تالش اشاره کرد و گفت : تیم چوکای تالش با وجود مشکلات مالی و مالکیتی با حمایت مسئولان شهرستانی به جایگاه و منابع مالی ثابت رسیده است.
فرماندار تالش در پایان به تملک اراضی و تعیین پیمانکار برای ساخت کمربندی این شهر اشاره کرد و گفت : اجرای این طرح تا پایان امسال آغاز می شود.