به گزارش
خبرگزاري صدا و سيما، به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، گردهمایی سالیانه مدیران ارشد روحانی با حضور رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، روسای سازمانهای عقیدتی سیاسی نیرووهای مسلح و نماینده ولی فقیه در سپاه، روسای پیشین سازمانهای مذکور از جمله حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز و مسئولان ارشد روحانی نیروهای مسلح به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین سید ضیاءالدین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در افتتاحیه این مراسم اظهار داشت: بعد از گذشت ۴ دهه از پیروزی انقلاب و حضور روحانیان در نیروهای مسلح نیازمند تشریح علت حضور روحانیون و تشکیل سازمانهای عقیدتی سیاسی و نمایندگی، ولی فقیه در نیروهای مسلح هستیم.
وی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران یکی از آرمان هایشان ایجاد نیروی مسلح مکتبی و مقتدری بود که بتواند از کیان و ارزشهای دینی و اسلامی و کشور دفاع کند.
وی ادامه داد: برای این منظور امام (ره) تدبیر فرمودند ستاد عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح تشکیل شود تا روحانیون با حضور خود بتوانند این نقش حساس و بی بدیل را ایفا نمایند و بر همین اساس امروز میتوانیم بگوییم که نیروهای مسلح ما در تمام دنیا بی نظیر است و نمونهای مانند آن وجود ندارد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با اشاره به عملکرد روحانیت در نیروهای مسلح، گفت: بحمدالله امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بصیرت دینی و ژرف اندیشی مبتنی بر ارزشهای اسلامی نه تنها از کیان جمهوری اسلامی ایران شجاعانه دفاع کرده اند، بلکه در نبرد با داعش و تروریستهای منطقه ای، دفاعی راهبردی را به منصه ظهور گذاشتند و همین تفاوت نگاه و اندیشه، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را متمایز از سایر ارتشهای جهان کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین آقاجانپور با بیان اینکه رویکرد ما براساس منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باید غلبه کارهای آخوندی و معنوی بر کارهای تشکیلاتی، دستوری و تشریفاتی باشد، ادامه داد: خروجی نقش معنوی و همراه با اخلاص روحانیون در نیروهای مسلح، تربیت افرادی مانند سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی است که به عنوان سردار محبوب دلها نه تنها در ایران بلکه در کشورهای اسلامی در بین ملت ملتهای آزادیخواه جهان شده است.
وی ادامه داد: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی صرفاً نیروهای آماده دفاع و جنگ در عرصه نظامی نیستند، بلکه انسانهایی وارسته، شجاع، با بصیرت و ولایت مداری هستند که با درک صحیح از شرایط سیاسی ایران و جهان، تحت رهبری حکیمانه فرمانده معظم کل قوا جانانه از اسلام، مکتب و آرمانهای نظام اسلامی دفاع میکنند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع تأکید کرد: روحانیت در نیروهای مسلح باید همان نقشی را دنبال کند که پیامبر اعظم (ص) ایفا کرد؛ نقش هدایت و دستگیری معنوی، نقش طبیب دوار بودن.
وی با بیان اینکه سرو کار روحانیت با دل هاست، گفت: ما باید دلها را متوجه خدا کنیم و اگر مردم، ساده زیستی و خلوص ما را در کارها ببینند جذب میشوند.
حجت الاسلام و المسلمین آقاجانپور با بیان اینکه دغدغههای فرهنگی و ارتقای معنوی کارکنان و خانواده نیروهای مسلح بایستی اولویت نخست روحانیون در نیروهای مسلح باشد، تأکید کرد: روحانیون میبایست با تأسی به رفتار و عملکرد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) در بین کارکنان حضور یابند تا بتوانند پناهگاه، تکیه گاه و حل کننده دغدغهها و مشکلات آنها باشند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با بیان اینکه اقتدار روحانیون در ساده زیستی، مردمی بودن پرهیز از تشریفات اداری و غلبه انجام کارهای آخوندی بر سازمانی و اداری است، تأکید کرد: نقش روحانیون در نیروهای مسلح همان نقش روحانی مسجد است؛ یعنی حضوری متفاوت از ساختار و تشکیلات اداری؛ و روحانیون باید مراقب باشند تا در آفت و آسیب بروکراسیهای اداری، تشریفاتی و تجمل گرایی از نقش ارزشی خود فاصله نگیرند.
وی در پایان افزود: افتخار ما این است که در مجموعه تحت فرمانده، ولی امر مسلمین خدمت میکنیم و این خود از بالاترین افتخار است.
در پایان این مراسم از تعدادی از روحانیون برجسته با اهداء لوح، تقدیر شد.
گردهمایی سالانه مدیران ارشد روحانی نیرویهای مسلح با حضور رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.
گردهمایی سالانه مدیران ارشد روحانی با حضور رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، روسای سازمانهای عقیدتی سیاسی نیرووهای مسلح و نماینده، ولی فقیه در سپاه، و روسای پیشین برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با حضور در همایش سالیانه مدیران ارشد روحانی نیروهای مسلح که به میزبانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت صدیقه اطهر حضرت فاطمه (س) و همچنین درود به ارواح مطهر و پاک شهدا به ویژه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش؛ با تبیین جایگاه رهبری در مواجهه با چالشهای نظام گفت: برای پاسخ به این مسئله و درک علل آن باید تاریخ اسلام را ورق زد و ریشه اختلافات پیامبر (ص) با ابوسفیان، امیرالمومنین حضرت علی (ع) و معاویه، مشروعه خواهان و مشروطه خواهان و حتی ریشه اختلافهای آیت الله کاشانی و مصدق و امام خمینی (ره) و بنی صدر را بررسی کرد و دریافت که پیام رهبران الهی و دینی در یک راستا بوده است و این دیگران بوده اند که از خطوط و صراط مستقیم ارزشهای اسلامی عدول کرده اند.
وی در ادامه با بیان اینکه وضع امروز نظام اسلامی بسیار متفاوت از دوران رهبری امام خمینی (ره) است با تشریح تفاوتهای عصر نبوی با عصر علوی گفت: پیامبر طیب دوار بود و برای توحیدی کردن جامعه در بین مردم حضور مییافت و پایههای دین و شریعت را در جامعه اسلامی پیاده سازی میکرد، اما در عصر علوی این مردم هستند که باید در گرد امام عصر خود حاضرمی شدند و از او تبعیت میکردند.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی کفر پنهان و آشکار را یکی دیگر از تفاوتهای دو عصر نبوی و علوی عنوان کرد و گفت: کفر علنی و آشکار در زمان پیامبر اکرم (ص) جای خود را به کفر پنهان در زمان امیرالمونین (ع) داد و این موضوع شرایط را در زمان این امام همام بسیار دشوار و پیچیده کرد.
وی همبستگی بین خواص را از تفاوتهای دیگر دو عصر علوی و نبوی عنوان کرد و اظهار داشت: بعد از رحلت پیامبر خواص با تغییر رفتار خود و مطالبات و انتظارات دنیایی خود حکومت اسلامی را با چالشهای دیگری روبرو ساختند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بررسی سطوح متفاوت اختلاف و جبهه بندی نفاق در دو عصر نبوی و علوی با اشاره به دوران رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب شکوهمند اسلامی گفت: امام (ره) قبل از پیروزی انقلاب با رژیمی روبرو بود که معیار و ملاک رفتار و عملکرد آن کاملا مشخص بود؛ اما پس از پیروزی انقلاب، امام (ره) با جبههای از نفاق مواجه بود که فقط در ظاهر موافق حکومت بودند و ظاهراً از ارزشهای اسلام دفاع میکردند.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی با تبیین اختلافات دو عصر نبوی و علوی با اشاره به دوران امامین انقلاب تصریح کرد: اگر تفاوتهای دوران دو عصر صدر اسلام و همچنین رهبری امام راحل و حضرت امام خامنهای به درستی تبیین میشد بسیاری از سؤالها و ابهامها در خصوص جایگاه رهبری و نقش امام خامنهای بروز و ظهور پیدا نمیکرد.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا فشار و تحریم آمریکا و هم پیمانش علیه ایران، تغییر راهبرد آمریکا از نبرد سخت به نرم، تغییر راهبرد آمریکا از جنگ تمدنی به جنگ درون تمدنی، بروز جنگهای مهم منطقه ای، بیداری اسلامی، بحران داعش و تروریست گسترده منطقه ای، متغیرهای داخلی و تفاوت مطالبات مردمی، تغییر نسل مخاطبان، تحول سیستم ارتباطات و ظهور شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، تغییر در وضعیت خواص، تغییر در وضعیت حوزههای علمیه و ظهور چهرههای جدید مخالف نظام، خروج عربستان از لاک محافظه کارانه و مخالفت علنی با تشیع، جنگ نرم و نفوذ، فراز و فرود در موضوع هستهای و تبعات آن و در نهایت سکوت خواص همراه نظام را از مهمترین تفاوتهای عصر امام و رهبری امام خامنهای (مدظله العالی) بر شمرد.
وی با بیان دلائل انعطاف رهبران دینی در شیوه حکومت خود، وضعیت و جایگاه خواص، میزان حضور مردم، میزان تهدید متوجه حاکمیت دین و شریعت، وضعیت دشمن، افکار عمومی، مصالح نظام و کشور و ساختار دموکراسی نظام را از مهمترین مولفههای تأثیر گذار در شیوه رهبری رهبران دینی عنوان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی با تشریح عملکرد شورای نگهبان در بررسی شرایط نامزدها برای ورود به مجلس تصریح کرد: شورای نگهبان فقط مسئول بررسی صلاحیت داوطلبان است، اما مردم میبایست با بصیرت، درک شرایط، توجه به روحیه انقلابی و جهادی افراد، شایستگی نامزدها را به درستی ارزیابی کنند تا اصلح افراد به مجلس راه یابند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه سردار سرافراز اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دوران حیات خود لرزه بر تن نظام سلطه انداخت و در زمان شهادتش نیز منشأ آثار خیر و برکت برای نظام و جامعه اسلامی شد، گفت: مردم باید فردی را برای کرسی مجلس و حتی قوه مجریه برگزینند که با روحیه انقلابی لرزه بر تن دشمن اندازد و در رای و جهت گیریهای سیاسی هدفش دفاع از ارزشهای اسلام باشد.
وی افزود: نیروهای مسلح نیز میبایست با رعایت چارچوب قانون در خصوص انتخابات، نقش خود را در جهت روشنگری، تبیین شاخصهای انقلابی و جهادی و تبیین مولفههای شایستگی یک نماینده در تراز انقلاب به خوبی ایفا کنند