تداوم سیل همدلی به مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان
سفر قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت به جنوب سیستان و بلوچستان
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی از انجام کمک های ویژه به سیل زدگان و کارهای زیربنایی و زیرساختی برای توسعه پیشرفت سیستان و بلوچستان خبر داد.
مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت ، امروز با هدف بازدید از مناطق آسیب دیده از سیل و تامین کالاهای اساسی مورد نیاز و بازدید از اسکله و انبارهای استراتژیک چابهار، وارد فرودگاه کنارک شد.
حسین مدرس خیابانی با بیان اینکه مدتی است پهلوگیری کشتی ها در چابهار برای تخلیه کالاهای اساسی انجام میشود گفت ، نیاز اصلی، مراکز نگهداری این نوع کالاها است، یعنی ما نیاز به سیلو، مخزن و یخچال بابت تخلیه این بارها و نگهداریشان داریم .
وی درباره احداث و بهره برداری دوباره از انبارهای طریق القدس که ظرفیت انبارهای مسقف آن به ۲۰۰ هزار تن میرسد گفت: انبارهای طریق القدس یک سری زیرساختهای نیمه آماده دارند و حدود ۲۰۰ هزار تن انبار مسقف به زودی با راه اندازی این بار ها خواهیم داشت.
وی در ادامه با اشاره به هدف اصلی سفر خود به این منطقه سیل زده گفت: طی بازدیدی که از این مناطق داشتیم، تهیه کالاهای اساسی و نیازمندیهای ابتدایی که سیل زدگان داشتند را در دستور کار قرار داده ایم
وی افزود. بخشی از نهادههای دامی را نیز تهیه کرده اسم.
وی ادامه داد قصد داریم تعداد ۲۰ هزار بسته لوازم التحریر نیز برای دانش آموزان این مناطق تهیه کنیم که انشالله در همین روزها انجام خواهد شد.
مدرس خیابانی افزود : در روزهای گذشته مقادیر قابل توجهی کالای اساسی از جمله، شکر، روغن، برنج، آرد با هدف تامین مایحتاج اصلی مردم این مناطق در اختیار ستاد بحران استان قرار گرفته که این محموله ها با هماهنگی فرمانداران مناطق در حال توزیع است .
کمک ۶۵.۵ میلیاردی خیران به سیلزدگان سیستان و بلوچستان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: مردم خیر و نوعدوست کشور تاکنون ۶۵.۵ میلیارد ریال به سیلزدگان جنوب این استان کمک کردهاند.
رسول راشکی اقلام اهدایی از طرف مردم نوع دوست را چادر، پتو، موکت، فرش، البسه موادغذایی نظیر برنج، روغن، شیر خشک، کنسروجات، قند، رب، ماکارونی، آرد، آب معدنی و مواد بهداشتی مانند دستمال کاغذی، پوشک بچه و پد بهداشتی ذکر کردو افزود: برای تجمیع جمع آوری اقلام فوق سه مرکز راهبری در شهرستانهای زاهدان، ایرانشهر و چابهار راهاندازی شد که در این مراکز کمکهای خیران و داوطلبان پس از جمعآوری، تفکیک و بسته بندی شده و به مناطق سیلزده برای توزیع بین آسیب دیدگان ارسال شده است.
راشکی با قدردانی از خیران گفت: شماره حسابهای ۵۲۶۳۶۳۶۳۵۳ نزد بانک ملت شعبه امام علی (ع) بنام کمکهای خیران و یا شماره حساب ۹۹۹۹۹ نزد تمامی بانکها بنام جمعیت هلال احمر و همچنین کد دستوری #۵۴*۱۱۲* جهت دریافت کمکهای نقدی مردم نوعدوست است.
ساخت چهار مدرسه خیری در مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان
چهار مدرسه با ۱۸ کلاس درس به همت یکی از خیران و سازمان نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان در مناطق سیلزده جنوب استان ساخته میشود.
سرپرست ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: این مدارس قرار است به صورت ۹ کلاسه در روستای رادودج دشتیاری، مدرسه سه کلاسه در روستای گزانی دشتیاری و دو مدرسه سه کلاسه در روستاهای نکوچ و لال محمد شهرستان دلگان به همت جامعه خیران مدرسه ساز کشور و سازمان نوسازی مدارس ساخته خواهد شد.
رضا سرحدی نیا ادامه داد: از مجموع ۱۸ هزار و ۹۵۴ کلاس درس در سیستان و بلوچستان، ۱۰ هزار و ۵۲۸ کلاس درس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی است.
توزیع دومین محموله وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مناطق سیل زده
همچنین باحضور مدیر عامل سازمان اتکا دومین محموله وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران میان سیل زدگان بخش پلان شهرستان چابهار توزیع شد.
انتقال 44 گرفتار و بیمار از سیلاب دلگان
4 بیمار در شهرستان دلگان که پشت سیلاب مانده بودند، به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمعیت هلال احمر دلگان گفت: این بیماران شامل یک مادر باردار از روستای گنبد و 3 زن بیمار از روستای گزگر(Gazgar) بودند که با کمک خودروهای امدادی از سیلاب رودخانه عبور و تحویل اورژانس این شهرستان شدند.
محمد بامری افزود: 40 نفر دیگر از اهالی منطقه هم که در مسیر خود با سیلاب مواجه شده بودند، با کمک این نیروها از سیلاب نجات یافتند.
وی افزود: در پی بارندگیهای روز گذشته، رودخانههای محلی این شهرستان طغیان و برخی محورهای ارتباطی را مسدود کرده است.
شهرستان دلگان در غرب استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
توزیع نهاده های دامی در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
555 تن نهاده دامی بین دامداران آسیب دیده از سیل در سیستان و بلوچستان توزیع شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: توزیع این نهاده ها با هدف جلوگیری از افزایش تلفات دامی، از روزهای اولیه فروکش سیل انجام شده است.
محمدرضا بندانی افزود: از این میزان نهاده دامی، 445 تن را سازمان جهاد کشاورزی و 110 تن را اداره کل امور عشایری سیستان و بلوچستان بین دامداران خسارت دیده از سیل اخیر در جنوب استان توزیع کرده است.
وی، نهاده های دامی توزیع شده را شامل ذرت سیلویی، جو و کنستانتره به ارزش بیش از 9 میلیارد ریال بیان کرد و گفت: کار توزیع نهادههای دامی به صورت رایگان بین دامداران آسیب دیده از سیلاب همچنان ادامه دارد.
بندانی گفت: با هدف حمایت از دامداران جنوب سیستان و بلوچستان با پیگیریهای انجام شده، 300 تن جو و 500 تن ذرت یارانهای تهیه وآماده توزیع درمناطق سیل زده است.
در سیلاب دو هفته اخیر، بیش از 6 هزار و 390 راس دام سبک و 940 راس دام سنگین تلف شدند و هزار و 208 واحد دامداری سنتی هم در جنوب استان تخریب شده است.
توزیع 5 هزار بسته غذایی بین سیلزدگان بزمانی
هزار بسته غذایی، لوازم بهداشتی و آب معدنی بین سیل زدگان شهرستان بزمان توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، بخشدار بزمان گفت: ارزش هر یک از بستهها 200 هزار تومان است.
فرشاد فرح منش همچنین از توزیع 8 تن نان گرم بین 25 روستای سیل زده بزمان خبر داد و افزود: به همت جمعی از نانوایی های شهرستان سبزوار ، 8 تن نان گرم نیز بین روستاهای سیل زده این بخش توزیع شد.
شهرستان بزمان در جنوب غربی سیستان و بلوچستان واقع شده است.
سفر قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت به جنوب سیستان و بلوچستان سفر قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت به جنوب سیستان و بلوچستان سفر قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت به جنوب سیستان و بلوچستان
همکار اعزامي مان به مناطق سيل زده جنوب استان، گزارشي هم از مشکلات ايجاد شده بر اثر بارندگيهاي يکي دو روز گذشته در اين مناطق تهيه کرده است.