به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عابدینی در جلسه شورای اداری، گفت: عوامل مختلفی از جمله
نوپا بودن قزوین، باعث شده بودجه استان پایین بسته شود لذا باید از همه ظرفیتها برای تغییر این روند، استفاده کرد.
امام جمعه قزوین گریزی هم به موضوع مالیات زد و گفت: از قشر کارمند و کارگر به سهولت مالیات دریافت میشود، اما برای برخی شغلها که افراد بدهی مالیاتی چند ده میلیاردی دارند، چنین چیزی اتفاق نمیافتد و مدیران باید به این موضوع ورود کنند.
نماینده، ولی فقیه در استان مسئولیت را امانتی دانست که افراد باید به خوبی از آن برای خدمت به مردم استفاده کنند.
***
استاندار هم گفت: شاخصهای عددی استان در حوزههای مختلف باید واقعی شود، چون این شاخصها موجب میشود که نگاه مدیران کلان به استان متفاوت و قزوین همیشه متضرر شود.
آقای جمالی پور، افزود: قزوین در تمامی سرانههای آموزشی، فرهنگی، درمانی و خدماتی رتبه پایینی دارد، اما در نگاه بیرونی به عنوان یک استان برخوردار شناخته میشود.
او با اشاره به شاخصهای بیمارستانی و درمانی، گفت: بیمارستانی که ۹۰ سال عمر کرده است نباید در شاخصهای درمانی لحاظ شود.
استاندار اضافه کرد: در بارگذاری اولیه اطلاعات شاخصهای استان دچار خطا شدهایم و این خطا از روز اول استان شدن همراه قزوین بوده است و باید آنها را در کلان اصلاح کرد.
آقای جمالی پور گفت: در سرانه ورزش استان نیز بسیاری از زیرساختهای قزوین فرسوده است و بردن ورزشکاران به آنجا خطرناک است.
او به جالشهای جدی در بخش بودجه جاری اشاره کرد و افزود: در سیستان و بلوچستان که استانی محروم اعلام میشود، اضافه پرداختی به کارکنان۱۲۰ ساعت و در استان قزوین ۳۸ ساعت است.
استاندار با درخواست از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای همکاری با مدیران اجرایی تاکید کرد: کت و شلوار دوخته شده برای قزوین متناسب با قواره آن نیست و باید برای اصلاح آن اقدام کرد.
آقای جمالی پور گفت: در حوزه اشتغال استان، با وجود صنایع مختلف، ۷۰ درصد نیروی کار از استانهای دیگر تامین میشود و فقط آلودگی، معضلات صنایع و سایر گرفتاریهای آن به استان میرسد.
به گفته استاندار، شاخصهای استان در بررسی سرانه های آموزشی، خدماتی، درمانی و بهداشتی منطقی نیست و امسال با تمام پیگیریهای صورت گرفته ۱۵ میلیارد تومان به بودجه استان اضافه شد که رقم چندانی نیست.
آقای جمالی پور تاکید کرد: در سال آینده حتما باید شاخصهای ارایه خدمات در حوزههای مختلف به روز شود تا بتوانیم یک اقدام مناسب در این زمینه داشته باشیم و گرنه در صورت تعطیل شدن پنج بیمارستان یا ۳۰ مدرسه به دلیل فرسودگی، مشکلات زیادی برای استان به وجود خواهد آمد.
نماینده استان در مجلس خبرنگان رهبری هم که سخنران ويژه اين مراسم بود گفت: مدیران دستگاهها، کارآمدی نظام را برای مردم تبیین کنند تا دشمنان نتوانند با سیاه نمایی، جمهوری اسلامی را ناکارآمد نشان دهند.
حجت الاسلام والمسلمین تلخابی افزود: در آستانه دهه مبارک فجر هستیم و باید در این ایام به دستاوردها و اهداف شکل گیری انقلاب اسلامی پرداخته شود.
او، با اشاره به سخنان امیر مومنان حضرت علی (ع) درباره ضرورت حمایت از ولی امر گفت: امروز تبعیت از رهبر معظم انقلاب، ضامن همه خوبیها، نعمتها و موهبتهاست.
نماینده استان در مجلس خبرگارن رهبری با بیان اینکه امنیت در نظام اسلامی تثبیت شده است گفت: نظام اسلامی کاری کرد که اگر کسی بخواهد به این سرزمین حمله کند باید منتظر جواب موشک باران سپاه قهرمان باشد، اگر میخواهند سردار ما را ترور کنند باید منتظر پاسخ باشند.
حجت الاسلام والمسلمین تلخابی با اشاره به فرارسیدن ایام انتخابات، گفت: داوطلبان نباید فکر کنند که با از بین بردن آبرو و عزت دیگران، پیروز خواهند شد و باید از تهمت زدن و شایعه درست کردن به ویژه در فضای مجازی، پرهیز کنند.
آقای محمدی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم گفت: لایحه بودجه از طرف دولت آورده می شود و در خصوص آنچه به مجلس می رسد ما حداکثر می توانیم سه تا چهار درصد اثرگذار باشیم و باید مباحث ها بودجه در وزارتخانه ها حل و فصل شود، البته ما هم در مجلس تلاش می کنیم.
آقای محمدی با اشاره به مشکل فرسودگی بیمارستان های قزوین گفت: بیمارستان ۲۲ بهمن قزوین ۹۳ سال، بیمارستان بوعلی ۷۰ سال و بیمارستان شهید رجایی ۵۵ سال، از ساخت شان می گذرد و باید در این خصوص تدبیر کرد.
او با اشاره به پروژه های نیمه تمام در کشور و استان قزوین گفت: از مدیران می خواهیم زیر بار اجرای پروژه جدید نروند، این قابل قبول نیست طرحی تا۸۰ درصد پیشرفت کار، نیمه تمام بماند.
خانم زرآبادی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک هم گفت: اولویت باید پروژه های نیمه تمام باشد و باید با برنامه ریزی حرکت کنیم.
خانم زرآبادی با اشاره به اینکه اعتبارات استانی محدود است از مدیران خواست پیگیر جذب اعتبارات ملی باشند.