پخش زنده
امروز: -
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور گفت: با نهایی شدن تفاهم بين اين سازمان و وزارت آموزش و پرورش ، همه دانش آموزان متوسطه اول و دوم مهارت های عملی می بینند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آقاي علي اوسط هاشمي عصر امروز در حاشيه برگزاري جلسه شوراي مهارت استان قم با اعلام این خبر گفت: براساس اين تفاهم نامه که به زودي در شوراي عالي آموزش و پرورش به رياست رئيس جمهور برگزار خواهد شد تمام دانش آموزان مقطع متوسطه يک و دو ، موظف به گذراندن دوره هاي مهارتي خواهند بود تا پس از پايان تحصيل ، صاحب يک مهارت باشند .
وي گفت: هم اکنون آموزش هاي مهارتي در تمام پادگان ها و زندان ها نيز در حال اجرا است که دریافت کارت پایان خدمت هم منوط به گذراندن این دوره است.
وي با اشاره به اينکه اشتغال از معضلات امروز کشور است افزود: راه حل اين مشکلات شوراي تامين نيست بلکه شوراي مهارت است .
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور با اشاره به وجود 5 هزار و 400 کارگاه آموزش اين سازمان گفت: تا پايان سال 99 بيشتر آموزش ها را به بخش خصوصي واگذار خواهيم کرد تا حيات بخش خصوصي تامين شود .
آقاي هاشمی همچنین با اشاره به اينکه سالانه 40 درصد فارغ التحصيلان دانشگاه ها در آموزشگاهه اي سازمان آموزش فني و حرفه اي آموزش مي بينند گفت: اين سازمان آماده است 200 هزار نفر را در قم تحت آموزش هاي مهارتي قرار بدهد .
وي تشکيل شوراي مهارت را مورد تاکيد خاص قرار داد و با اشاره به تدوين سند توسعه مهارت 22 استان کشور گفت: همه دستگاهها بايد کمک کنند تا سند توسعه مهارت استان هر چه سريعتر تدوين و اجرا شود .
وي از مدرک گرايي و توجه به عناوين در کشور انتقاد و تصريح کرد: يادگيري مهارت بايد به يک ارزش و وزن اجتماعي تبديل تا ارزش ها جابجا نشود .
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور بر راه اندازي مجتمع هاي فني مهارت تاکيد کرد و گفت: اين سازمان آمادگي دارد به دانشگاه ، حوزه و اتاق بازرگاني مجوز ايجاد اين مجتمع ها را بدهد .
آقاي هاشمي خاطرنشان کرد: امروز ايجاد اشتغال توسط دولت دشوار است و بايد جوانان با يادگيري مهارت به توانمندي خود فکر کنند .
آقاي سرمست استاندار قم هم در اين جلسه فارغ التحصيل فاقد مهارت را از معضلات جامعه امروز برشمرد و گفت: رويکرد استان در آموزش و پرورش حرکت به سمت هنرستان ها است .
وي با استقبال از پيشنهادات رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور بر لزوم تسريع در تدوين سند توسعه مهارت استان تاکيد کرد .
آقاي تقي پور مدير کل جديد آموزش فني و حرفه اي استان هم در گفتگو با خبرنگار ما هدف از تدوين سند توسعه مهارت را جلوگيري از بخشي نگري و رسيدن به يک سياست واحد براي توسعه مهارت دانست و گفت: اين مهم را با جديت دنبال خواهيم کرد .
آقاي عطارنيا مدير کل سابق آموزش فني و حرفه اي هم در گزارشي از پيشرفت 70 درصدي تدوين سند توسعه استان سخن گفت و افزود: استان قم با داشتن 7 مرکز آموزش اين اداره کل و 189 آموزشگاه آزاد ، آماده پذيرش علاقه مندان براي آموزش انواع مهارت ها است .