پخش زنده
امروز: -
به دنبال بارش برف و سردی هوا ده هکتار از زیستگاههای پرندگان در شهرستان خلخال دانه پاشی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اردبیل؛ سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال گفت: با توجه به بارش برف و سرد شدن هوای شهرستان خلخال به ویژه در ارتفاعات برفگیر، سومین مرحله دانه پاشی برای پرندگان وحشی در برخی از زیستگاه های مهم شهرستان با در نظر گرفتن جوانب زیست محیطی توسط محیط بانان در حال انجام است.
مهدی کسائی با تاکید بر اینکه دانه پاشی حیات وحش مقطعی بوده و در شرایط اضطراری مانند سرمای شدید، بارش سنگین برف و خشکسالی صورت می پذیرد افزود: تغذیه دستی مربوط به حیات وحش علف خوار است و تحت هیچ شرایطی نباید به حیات وحش گوشت خوار غذا داد به همین دلیل از دوستداران حیات وحش درخواست می کنیم هرگز چنین کاری را انجام ندهند.
کسائی بیان داشت: برودت هوا باعث نزدیک شدن حیات وحش به دلیل گرسنگی به حاشیه شهرها و روستاها و جاده شده و از اهالی انتظار داریم در فصل سرما از شکار و زنده گیری حیوانات و پرندگانی که به شهرها و روستاها پناه میآورند خودداری کرده و در صورت مشاهده حیوانات وحشی در حومه و مناطق شهری و روستایی موضوع را به نزدیکترین اداره حفاظت محیط زیست یا شماره 1540 اطلاع دهند./