یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مردم بدون نگرانی از فرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمامرکز همدان، دکتر ساری با اشاره به انتشار مطلبی در خصوص آلوده بودن شیرهای مصرفی در بازار ایران به سم آفلاتوکسین، گفت: مقالات تحقیقی اخیر که به آلوده بودن فرآورده های لبنی اشاره کرده حاصل یک طرح جامع کشوری نیست و نمی توان به آن استناد کرد. وی اظهار داشت: با ایجاد تشویش و نگرانی در مردم، مصرف شیر کمتر میشود که در نتیجه در چند سال آینده خطر ابتلا به پوکی استخوان بالا میرود.