به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه، فرمایشهای مقام معظم رهبری در نماز جمعه اخیر تهران را راهبردی خواند و تصریح کرد: حضور مردم در این اجتماع عظیم، نماد وحدت امت و امام و پیوند همیشگی مردم و نظام جمهوری اسلامی بود. دشمن تصور میکرد بتواند با القای شبهه و شایعه ها، وانمود کند که مشکلات، نارضایتیها و نگرانیها، در رابطه میان مردم و نظام خلل وارد میکند، اما حرکت میلیونی مردم عزیز در تشییع پیکر شهید سلیمانی، نماد پیوند مردم با نظام و رای به مقاومت و ایستادگی مقابل دشمن بود و حضور در نماز جمعه تهران نیز از روزهای به یادماندنی انقلاب شد.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: فرمایشهای مقام معظم رهبری، نقشه راه برای همه مردم و بویژه مسئولان بود که تلاش کنند کشور قوی شود. اینجا فقط بحث قوت نظامی مطرح نیست، زیرا قدرت دفاعی، تنها یکی از جلوههای اقتدار است. آنچه در فرمایش رهبر معظم انقلاب باید مدنظر قرار گیرد این است که قوت مورد تاکید ایشان در همه حوزههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، تعاملات بین المللی و ... است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به موضوع قوت در عرصه قضایی پرداخت و با بیان اینکه اجرای عدالت، مبارزه با فساد و اجرای قانون به صورت پیگیرانه، هماهنگ و مستمر، از جلوههای قوت نظام قضایی کشور است، بر لزوم رسیدگی قوی به دعاوی و پیگیری و دفاع جانانه از حقوق مردم تاکید کرد و افزود: همه همکاران ما در دستگاه قضایی، مخاطب فرمایشهای مقام معظم رهبری هستند و این فرمایشها باید با حضور خالصانه مدیران و انجام وظایف قانونی، به صورت کامل تحقق یابد. این موضوع هم تنها با سخنرانی اتفاق نمیافتد بلکه باید همانند شهید سلیمانی در صحنه حضور داشت. مکتب سردار سلیمانی، مکتب حضور و خدمت خالصانه به مردم است و ایشان نماد خدمت خالصانه به مردم شد.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که در سخنان مقام معظم رهبری به عنوان یک نقشه راه باید مورد توجه قرار گیرد، این است که به هیچ عنوان نباید به دشمن اعتماد کرد. مردم ما از دوران گذشته تاکنون این تجربه را دارند که اعتماد به غرب، دستاوردی جز خسارت ندارد. در این راستا آنچه برای همه ما به عنوان یک وظیفه وجود دارد، خدمت خالصانه به مردم و ناامیدکردن دشمنان است و امیدواریم آنچه رهبر معظم انقلاب فرمودند، آویزه گوش همگان قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی همچنین با اشاره به حادثه سیل در سیستان و بلوچستان، صبوری مردم بلوچ و سیستانی را زبانزد دانست و با قدردانی از تلاشهای مردم، دولت، نهادهای انقلابی، نیروهای نظامی و دستگاههای امدادی برای کمک رسانی به مردم سیل زده اظهار کرد: در بخش امدادرسانی، گام خوبی برداشته شده است، اما گام بعدی که بسیار مهم است، جبران خسارتهای مادی است که باید با توجه به برودت هوا، هر چه زودتر برداشته شود و خانههای آسیب دیده به سرعت مورد بازسازی قرار گیرد.
رئیس قوه قضاییه همچنین به مردم مناطق سیل زده اطمینان داد که با تلاشهای دستگاه قضایی، هیچگونه نگرانی راجع به تثبیت مالکیت مردم بویژه اراضی کشاورزی نداشته باشند و ابراز امیدواری کرد که آلام مردم گرفتار سیل با حضور مردم و نهادهای انقلاب و همچنین پیام دلنشین و آرامش بخش مقام معظم رهبری و پیگیری مسئولان و مدیران، هر چه زودتر کاهش یابد.
براساس این گزارش، پس از اظهارات برخی از مسئولان شورای عالی قوه قضاییه در این جلسه، موضوع نهاد وکالت و قوانین مربوط به آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.