پخش زنده
امروز: -
بومی سازی حدود چهار هزار قطعه استراتژیک در بزرگترین مجموعه تولیدی محصولات فولادی کشور نشان از عزم و اراده ملی فولادسازان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: با همت بلند سازندگان بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان در طول سال های 81 تا 98 این تعداد قطعه استراتژیک در شرکت فولاد مبارکه اصفهان بومی سازی شده است.
حمیدرضا عظیمیان افزود: با بومی سازی این قطعات راهبردی در صنعت فولاد حدود 5600 میلیارد تومان صرفهجویی اقتصادی حاصل شده است.
وی گفت: این شرکت پس از 30 سال تولید رونق و عبور از مرز تولید 110 میلیون تن فولاد در سال، اکنون نیاز است از مرحله قطعه سازی به مرحله فرایندسازی یا ماشین سازی ارتقا یابد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان، ماشینسازی یا فرایندسازی را شامل صدها و هزاران قطعه دانست و افزود: با استفاده از اتوماسیون و تابلوهای PLC و قطعات CPU و استفاده از دانش برق و جمع کردن چندین تخصص کنار هم میتوان ماشینی بسازیم که خروجی داشته باشد و این بسیار با قطعهسازی متفاوت است.
حمیدرضا عظیمیان افزود: شرکتی بزرگ که در زمینه قطعه سازی موفقیت آمیز عمل کرده اکنون لازم است فرایند ساز شود و برای عملیاتی شدن آن نقشه راهی تهیه شده تا طبق برنامه ریزی در هفت سال آینده بتوان دانش فنی از مرحله ابتدایی تا انتهای واحدی فولادسازی یعنی از کنستانتره تا تولید ورقهای مختلف را محقق کرد.
وی، رویکرد جدید فولاد مبارکه را دستیابی به مالیکت تکنولوژی دانست و گفت: برای تحقق این موفقیت از انبوه شرکتهای دانشبنیان، پارکهای علمی و فناوری، دانشکدههای فنی و مهندسی، دانشگاههای مختلف کشور و تمام سازندگان و قطعهسازان دعوت و با آنها قراردادهای زیادی منعقد شده است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان افزود: اکنون رویکرد جدید شرکت فولادمبارکه در بومیسازی این است که از قطعهسازی به سمت فرایندسازی و ماشینسازی برود و خودش را به یک شرکت صاحب تکنولوژی تبدیل کند.