پخش زنده
امروز: -
ظرفیت میوه خشک در چهارمحال و بختیاری دو برابر میانگین کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز چهارمحال و بختیاری،رییس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به تولید انواع میوه گفت: افزون بر ۵۴ درصد از سطح باغی این استان را میوه خشک تشکیل میدهد که دو برابر میانگین کشوری است.
ذبیحالله غریب افزود: محصولات میوه خشک شامل بادام، گردو و پسته است که این استان ۱۷ درصد از محصولات باغی محصولات خشک را دارد در حالی که این میزان در سطح کشور چهار درصد است.
غریب افزود: سطح زیر کشت بادام در چهارمحال و بختیاری افزون بر ۳۸ درصد از مجموع ۴۴ هزار هکتار است در صورتی که میانگین کشوری آن ۶.۵ درصد است.
وی،استفاده ازآخرین فناوریهای علمی، استفاده از بهترین روشهای آبیاری، تولید محصولات و با کیفیت، تولید محصولات صادراتمحور و ارزآور و زنجیرههای تولید را از شاخصهای مهم علمی در شاخصهای وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد.