پزشکان متخصص اعصاب و روان، روانشناسان و جامعه شناسان از جمله کارشناسانی هستند که میتوانند به ما در این مواقع کمک کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، دکتر لیلا رازقیان، پزشک متخصص اعصاب و روان بیمارستان استاد محرری شیراز برخی راهکارها برای کاهش تاثیر اخبار منفی با تاکید بر رویکرد سلامت روان ارائه کرده است.
این پزشک متخصص اعصاب و روان بیمارستان روانپزشکی استاد محرری شیراز معتقد است: واکنشهای استرسی در بانوان و کودکان بیش از مردان است و بانوان جزئیات اخبار منفی را بیشتر به خاطر میسپارند.
به گفته وی برای کنترل تاثیر روانی اخبار بَد، میتوان نگرانیهای خود را با دیگران تقسیم کرد و به این نکته توجه کرد که زندگی انسانها نسبت به قرنها پیش رو به پیشرفت بوده و به دلیل افزایش ارتباطات و نقش رسانهها و فضای مجازی، ما امروزه از فجایع بیش از گذشته آگاه میشویم.
دکتر رازقیان ادامه میدهد: برای کاهش تاثیر اخبار بَد میتوان به فعالیتهای اجتماعی پرداخت و در راستای موضوعی که برای ما اهمیت دارد و غلبه بر تاثیرات اخبار بد، گام برداشت. لازم نیست همه تصاویر مربوط به اخبار بَد مانند ویدیوها را با جزئیات دید.
پزشک متخصص اعصاب و روان بیمارستان روانپزشکی استاد محرری شیراز اضافه میکند: کودکان توانایی تحلیل اخبار بَد را به درستی ندارند و بهتر است آنها دور از اخبار بَد باشند و به آنها اجازه دنبال کردن تصاویر خشن داده نشود. باید بدانیم، نگرانی و ناراحتی از اخبار بَد، طبیعی است و ما تنها فردی نیستیم که تحت تاثیر قرار میگیریم.
این پزشک دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه میگوید: ما در هنگام شنیدن اخبار بَد در مورد ثبات زندگی خود، دچار اضطراب میشویم و پیگیری وسواس گونه اخبار منفی، ما را نسبت به آینده نامطمن میکند. باید تلاش کنیم برای ساعاتی در روز، از اخبار بَد دوری کنیم و به فعالیتهای مورد علاقه خود بپردازیم.