بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز مردم از نان تامین میشود و توجه به تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، نانهای تهیه شده از آرد سبوس دار که رنگ تیره تری دارند مانند نان سنگک، نسبت به نانهای تهیه شده با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارند. سبوس نان نه تنها مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبر و ویتامینها و املاح را تامین میکند بلکه موجب کاهش روند شیوع چاقی و بیماریهای غیرواگیر بخصوص دیابت میشوند.