مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین، تخصیص ندادن گندم کیفی به استان و اختلاط نشدن آن با گندم بومی را عامل پایین بودن شاخص کیفیت آرد و نان در استان عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، ایرانیان گفت: در فرایند استحصال آرد استان، تماماً از مواد اولیه بومی (گندم) استفاده میشود در حالی که سطح گلوتن، پروتئین و ایندکس گندمهای قزوین، متوسط رو به ضعیف است. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین با بیان اینکه کیفیت آردها غالباً در فصول گرم سال افت میکند، خاطرنشان کرد: بارها از شرکت بازرگانی دولتی ایران درخواست کردهایم که در صورت امکان، گندم کیفی به استان قزوین تخصیص داده شود، اما متأسفانه تأمین نشده است. وی افزود: در صورت تخصیص گندم کیفی به استان و اختلاط با گندم بومی قزوین، طبیعتاً شاخص کیفی آرد و نان استان ارتقاء خواهد یافت. ایرانیان خاطرنشان کرد: البته وعده تخصیص گندم وارداتی به استان داده شده و در صورت تحقق با اختلاط و توزیع مناسب، کیفیت آرد و نان استان را ارتقاء خواهیم بخشید. مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین البته این را هم گفت که همواره سعی آنها بر این است که گندمهایی با کیفیت مناسب و استاندارد در اختیار کارخانههای آرد استان قرار گیرد. منبع: غلات نیوز