به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ،مرکز فارس ،معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس گفت:این جشنواره برای اجرای مفاد سند تحول بنیادین، تقویت فعالیتهای علمی و پژوهشی دانش آموزان و معلمان برای حل مشکلات ملی و محلی، توسعه و تنوع بخشی به جشنوارهها و رقابتها در زمینهها و سطوح مختلف با مشارکت نهادهای تخصصی و حرفهای برگزار میشود.
فرهاد اسماعیلی با اشاره به اینکه این جشنواره سالهای گذشته در ۶۰ گرایش به صورت مجزا برگزار میشد، گفت: با اجرای این دستورالعمل آموزشها و فعالیتها در مدارس به نحو عمیقتر انجام میشود و همه فعالیتها به صورت متمرکز اجرا میشود.
پراکندگی برگزاری جشنوارهها و مسابقات علمی پژوهشی و تعدد مراکز تصمیم گیری و اجرا مشکلاتی را دانش آموزان و برگزارکنندگان ایجاد کرده بود.
وزارت آموزش و پرورش برای رفع این مشکلات مبادرت به صدور شیوه نامهای کرده و این مسابقات و جشنوارهها را تجمیع و مراکز تصمیم گیری و اجرا را نیز متمرکز کرده است.
معاون آموزش و پرورش فارس گفت: سایر دانش آموزان علاقهمند تا ۳۰ دی برای شرکت در مسابقات آزمایشگاهی و تا تاریخ ۲۲ فروردین سال آینده برای دیگر مسابقات فرصت دارند تا ثبت نام کنند.
مسئول نظارت و پیگیری امور پژوهشسراهای استان گفت: اولین دوره جشنواره علمی و پژوهشی، به منظور برنامه ریزی برای غنی سازی محیطهای یادگیری خارج از مدرسه و کمک به شناسایی پروش استعدادهای دانش آموزان و ارائه خدمات آموزشی و تربیتی به آنان، برگزار میشود.
رضا پورخسروانی افزود:جشنواره علمی پژوهشی مشتمل بر برگزاری مسابقات آزمایشگاهی، مسابقات کد نویسی، مسابقات سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، مسابقات زیست فناوری، مسابقات ادبیات و علوم انسانی، مسابقات فناوریهای حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته، مسابقات فناوری نانو، مسابقات گیاهان دارویی و طب ایرانی و مسابقات نجوم است.
او گفت: پارسال در استان فارس هزارنفر در ۱۰ گرایش به رقابت پرداختند که در نهایت نمایندگان استان فارس موفق شدند در مرحله کشوری ۶ رتبه دومی و یک رتبه سومی را به خود اختصاص دهند.