تولید ۳۵۲ تُن قارچ خوراکی در سبزوار
از ابتدای امسال تا کنون ۳۵۲ تُن قارچ خوراکی از نوع دکمهای در ۱۵واحد شهرستان سبزوار تولید و روانه بازار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار امروز
در بازدید از یک واحد پرورش قارچ در سبزوار گفت: هم اکنون پنج هزار و ۱۲۴مترمربع فضای پرورش قارچ در این شهرستان وجود دارد.
منصور برغمدی افزود: پرورش و تولید قارچ خوراکی از مشاغل زودبازده است که در فضای کوچک و با هزینه کم راه اندازی می شود و در تامین امنیت غذایی جامعه نقش موثری دارد و تولید این محصول نمونه ای از اقتصاد مقاومتی است.
وی ادامه داد: قارچ خوراکی محصولی زود بازده است که کشت آن به علت شاخصهای اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.
برغمدی با اشاره به اینکه زمان مناسب برای پرورش قارچ خوراکی نیمه نخست سال است افزود: در صورتی که این محصول به روش صحیح و اصولی کشت شود در مدت کمی سرمایه گذاری اولیه در کنار سود حاصل از کشت نصیب بهره بردار می شود.