به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، رییس منطقهای مجمع عالی نخبگان مازندران گفت: در ارزیابیهای صورت گرفته، مازندران به همراه اصفهان وگلستان در ردیف استانهای برتر وپیشگام کشوری در زیرپوشش وساماندهی نخبگان انتخاب شد.
فرشاد گوران در آیین معرفی علیرضا ایران دوست به عنوان نخستین مدیرمجمع عالی نخبگان منطقه آمل افزود: مجمع علمی نخبگان با اهداف کشف استعدادهای برتر در زمینههای مختلف علمی، پژوهشی، کارآفرینی، صنعت، ورزشی، دانش آموزی، دانشجویی، فرهنگی، اقتصادی، هنری و مهندسی تاکنون در ۳۱ استان کشور تشکیل و در مازندران نیز ۱۰ منطقه راه اندازی شده است.
وی گفت: هر منطقه به طور متوسط دو یا سه شهرستان همجوار را پشتیبانی و زیرمجموعه فعالیتهای حمایتی خود دارد.
رئیس منطقهای مجمع عالی نخبگان مازندران گفت : مجمع عالی نخبگان در راستای اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و استفاده حداکثری از توان فنی و علمی نخبگان و پژوهشگران کشور و در راستای تحقق سند چشم انداز ۲۰ساله نظام مبنی بر تولید ثروت حدود یک دهه از فعالیت خود را پشت سرگذاشته است.
گوران، هدف از تشکیل مجمع نخبگان را جذب نخبگان برای جلوگیری از فرار مغزها، تقویت و تحکیم زیرساختهای علمی و ارتقای تولید ملی در کشور بیان کردو افزود : مجمع نخبگان مازندران در سال ۹۱ با هدف گردآوری مخترعان و نوآوران کشور، آسیب شناسی فرآیندهای موجود برای استفاده از توان نخبگان، ایجاد نظام تقاضامداری و شناخت نیازهای صاحبان سرمایه، پشتیبانی فکری و حقوقی از نخبه در جهت بالفعل کردن طرحها و ایده ها و ایجاد زمینه لازم برای سیاست گذاری نخبگان در امور جامعه شکل گرفت.
وی با تاکید براینکه همراهی همه دستگاهها و توجه جدی به قابلیتهای نخبگان در پیشبرد و کمک به امورات مختلف جامعه میتواند گره گشا باشد، گفت: مجمع عالی نخبگان در صورتی موفق است که بتواند ایدهها و اندیشههای نخبگان را به بدنه صنعت و دولت متصل کند و به عملیاتی کردن این ایدهها بپردازد.
رئیس منطقهای مجمع عالی نخبگان مازندران افزود: انتظار ما از نخبگان استان این است که فقط به فکر رفع مشکلات را شهرستانی واستانی نباشند، بلکه با ایدهها و پیشنهادات خود ما را در رفع مشکلات کشور یاری کنند.
مدیرمجمع عالی نخبگان شهرستان آمل هم در این مراسم به توانمندیهای بالای نخبگان وتخصص بالای آنها در ارائه ایده ونوآوریها گفت: باید از ظرفیت و توان فکری نخبگان جوان و نخبههای دارای تجربه وکارآفرینی در راستای بهبود شرایط جامعه در همه زمینهها استفاده شود.
علیرضا ایراندوست با بیان اینکه در نقشه جامع علمی کشور برای نخبگان شرایط ویژه تعیین شده است، گفت: باید ایجاد بسترهای لازم و اعتماد و میدان دادن به نخبگان برای عزم جدی آنها در راستای تبدیل وضع نامطلوب به مطلوب وهمچنین پیشرفت جامعه فراهم کرد.
اول اینکه این مجمع که الان رئیس پیدا کرده به کجا وصله؟
بنیاد ملی نخبگان اصلا این سیستم رو تایید نمیکنه!
یک سیستم که سرش خصوصی است و با شکردهای خاصی قصد داره تمام اطلاعات نخبگان و طرح های آنها رو جمع آوری کنه به نفع خودش
بنده مخترع چندین طرح صنعتی هستم هم عضو نخبگان هم عضو انجمن مخترعین کشور طی این 10 سال کار و تلاش در این عرصه چنین مجمعی ندیدم تا الان
و مطلب دیگر یک فرد تحصیل کرده در رشته ره و ساختمان چطور میاد ریاست یک مرکز که همه مخترع و علمی هستند رو میگیره
متاسفم از حضور افراد و مسئولین محترم شهری و استانی که حتی زحمت یک تحقیق ساده رو به خودشون ندادن
البته از کار این دولت و زیر مجموعه آن چنین انتظاری نباید داشت
در کل طرح و اختراع مسائل حقوقی زیادی داره که راحت میتونن به نام خودشون کنن مخترعین و صاحبان ایده گول این تبلیغات رو نخورید
یا علی