معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تا کنون تولید گوشت مرغ در هرمزگان ۱۳ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، طهماسب غلام پور افزود: در این مدت بیش از ۱۳ میلیون قطعه در مرغداریهای استان جوجه ریزی و بیش از ۲۶ هزار تن گوشت مرغ تولید شد. وی مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در استان را فعالیت مجدد واحدهای تعطیل و غیر فعال، تامین نهادههای طیور، تعادل در عرضه و تقاضا و نیاز بازار به گوشت مرغ عنوان کرد. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: امسال نیز ۴ میلیارد تومان سرمایه درگردش برای واحدهای غیر فعال و نیمه فعال مرغداری استان اختصاص یافت. طهماسب غلام پور گفت: متقاضیان برای دریافت نهادههای دامی و تسهیلات میتوانند به سامانه سما صط مراجعه کنند معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود:تا پایان سال نیز با ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان تولید گوشت مرغ به ۳۵ هزار تن میرسد. از ابتدای سال تا کنون نیز ۲۵ واحد مرغداری غیر فعال به چرخه تولید بازگشت. هرمزگان بیش از ۲۵۰ واحد مرغداری فعال دارد.