پخش زنده
امروز: -
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:آنتی اکسیدانها مواد آلاینده را که بر اثر تنفس هوای آلوده وارد بدن شده اند، خنثی می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر عبدالرضا نوروزی افزود: در روزهای آلودگي هوا علاوه بر رعايت نکات بهداشتي مي توان با تغذیه مناسب برای پیشگیری از بیماری و ایجاد عوارض آلاینده ها در امان ماند.
وي با بيان اينكه مصرف کافي آنتي اکسيدان ها اثرات مضر مواد آلاينده را خنثي مي کنند افزود: بيشترين ميزان آنتي اکسيدان ها در مواد داراي ويتامين AوC و خانواده B است.
این ویتامینها به ميزان خيلي زيادي در ميوه ها و سبزی ها مانند هويج، شلغم و مرکبات یافت مي شوند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در ادامه تصریح کرد: مصرف کافي مایعات سبب افزايش دفع مواد آلاینده از طریق ترشحات مخاطي، ادرار و مدفوع مي شود.
وی ادامه داد: مصرف حداقل یک و نيم ليتر مايعات در روز بصورت آب آشاميدني، چاي، قهوه، آبميوه و شير می تواند تا حد زیادی از عوارض ناشی از آلودگی هوا پیشگیری کند.
دکتر نوروزی با اشاره به ديگر مواد غذايي مفيد گفت: مصرف لبنيات مانند ماست، دوغ و شير به دليل داشتن کلسيم و ویتامینD بالايي كه دارند برای مبارزه با مواد آلاینده مطرح هستند.