به گزارش
خبرگزاری صداوسيما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرهاد معارفی با حضور در گردهمایی آموزشی ائمه جماعات وزارت ارتباطات و سازمانهای تابعه، گفت: در سیاستهای کلی نظام که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغشده است در حوزه فرهنگی، اصولی وجود دارد که این اصول باید بهطور مداوم از سوی سازمان امور استخدامی و دستگاههای اجرایی در چارچوب اصلاح نظام اداری مورد توجه و بازنگری قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه در دوره دوم اصلاح نظام اداری قرار داریم، گفت: وقتی صحبت از فرهنگ میکنیم این فرهنگ در سه سطح فرهنگ عمومی و دینی، فرهنگ سازمانی و فرهنگ اختصاصی مدنظر است.
معارفی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ دینی و عمومی ائمه جماعت بهنوبه خود درگیر هستند و در راستای توسعه این فرهنگ تلاش میکنند، گفت: ضروری است که شورای فرهنگی و ائمه جماعت در توسعه فرهنگ سازمانی مشارکت بیشتری داشته باشند و به بهبود شاخصها کمک کنند.
معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزیر ارتباطات افزود: بر اساس اصلاح نظام اداری باید حداقل در سال ۹۸ ده درصد نسبت به سال ۹۷ و در سال ۹۹ ده درصد نسبت به سال ۹۸ در شاخصها افزایش امتیاز داشته باشیم.
معارفی با اشاره به شاخصهای فرهنگ سازمانی گفت: این شاخصها عبارتند از؛ اخلاق اداری، روحیه خدمتگزاری، انضباط اجتماعی، گشادهرویی، صرفهجویی، کرامت انسانی، روحیه امانتداری، وجدان کاری، روحیه خودکنترلی، روحیه تعلق سازمانی، حفظ بیتالمال، منشور اداری، اخلاق اسلامی، توجه به سرمایههای انسانی و اجتماعی و ساده زیستی.
وی افزود: این ۱۵ شاخص عمومی مشخصشده است و بر اساس آن کارکنان تمام دستگاههای اجرایی کشور توسط سازمان اداری استخدامی از طریق یک نظرسنجی مورد ارزیابی قرار گرفتهاند که نتایج آن ۳۱ شهریور امسال به دستگاههای زیرمجموعه وزارت ارتباطات ابلاغشده است.
معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزیر ارتباطات با تأکید ضروری است ائمه جماعات این نتایج را مطالبه و مطالعه کنند، گفت: نتایج این ارزیابی نشان میدهد که برخی دستگاهها در تعدادی از شاخصها ضعف دارند؛ بنابراین ضروری است که ائمه جماعات به بهبود این شاخص کمک کنند.
وی افزود: البته ضروری است که شوراهای فرهنگی و ائمه جماعت همچنان در حوزه حجاب و عفاف، اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت کما فی سابق تلاش مضاعف داشته باشند.
معارفی در خاتمه ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی گفت: شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی علاوه بر کمک به ایجاد وحدت حداکثری در جامعه و نزدیکی بیشازپیش آحاد مردم، فضایی را ایجاد کرده که میتوان بهواسطه آن فرهنگ ایثار و شهادت را تبلیغ و ترویج کرد، از اینرو ضروری است از این فرصت برای بالا بردن فرهنگ عمومی و دینی در جامعه نهایت استفاده را برد.