به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، نوربخش حاتمی با اشاره به برنامه سه ساله سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه بخش
صنایع تبدیلی و غذایی اظهار داشت: ۲۰۰ درصد در اجرای برنامه سه ساله توسعه در زیر بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان رشد داشته ایم که عملکردی بی سابقه بوده و این رشد در سال اول برنامه طی ۸ ماه بدست آمده است.
وی تعداد کل واحدهای به بهره برداری رسیده صنایع تبدیلی استان را بالغ بر ۳۵۱ واحد اعلام کرد و افزود: ظرفیت فرآوری این واحدها بیش از ۴ و نیم میلیون تن است.
رییس جهاد کشاورزی استان میزان سرمایه گذاری انجام شده جهت احداث واحدهای جدید در ۸ ماهه سالجاری را حدود ۲ هزار و ۲۱۶ میلیارد ریال با اشتغالزایی مستقیم ۳۸۶ نفر برشمرد که با افزوده شدن این اشتغال، اشتغال کلی در بخش صنایع کشاورزی به ۴ هزار نفر میرسد.
حاتمی همچنین به تشریح حمایتهای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در اجرای برنامههای توسعه صنایع تبدیلی و غذایی پرداخت و خاطرنشان کرد: تامین منابع مالی از طریق اعطای تسهیلات بانکی کم بهره با استفاده از منابع اعتباری ملی و استانی از محل اعتبارات مختلف (صندوق توسعه ملی، کمکهای فنی و اعتباری، اشتغال پایدار روستایی و...) یکی از مهمترین اقدامات در حمایت از ایجاد صنایع تبدیلی جدید بوده است.
وی ایجاد اولین واحد تولید چیپس سیب زمینی در استان، ایجاد اولین واحد صنعتی تولید میوه خشک و چیپس میوه و تولید چیپس هندوانه برای اولین بار در منطقه غرب، ایجاد اولین واحد تولید و بسته بندی پیاز خشک، ایجاد اولین واحد صنعتی و مکانیزه بسته بندی علوفه را از جمله عملکردهای شاخص صنایع تبدیلی و غذایی استان به شمار آورد.
رییس جهاد کشاورزی استان افزود: در سال ۹۸ ایجاد ۲ واحد سردخانه جدید با ظرفیت ۱۰ هزار تن به منظور کمک به تنطیم بازار و جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی یکی دیگر از اقدامات مهم در بخش کشاورزی است.
حاتمی ایجاد سه واحد بسته بندی انواع مواد غذایی، ایجاد یک واحد جدید در زمینه بسته بندی زعفران، ایجاد ۲ واحد بسته بندی روغن کرمانشاهی، فعال سازی دو واحد کشتارگاه طیور که سالها غیرفعال بوده اند، مجهز کردن ۲ واحد کشتار طیور به خط ۰۲ به منظور صادرات، فعال سازی مجدد ۸ واحد راکد در زیربخش صنایع تبدیلی و بازگشت آنها به چرخه تولید را از دیگر اقدامات شاخص در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اعلام کرد.