تاکنون 450 هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل از زمینهای کشاورزی هرمزگان برداشت شده است.
برداشت محصول سبزی و صیفی در هرمزگان از نیمه آبان آغاز شده است و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ؛ مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون 10 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است. رضا امیری زاده افزود : شرایط مناسب آب و هوایی و عملیات به زراعی از مهمترین دلایل افزایش تولید محصول امسال است. وی گفت : گوجه فرنگی ، پیاز ، فلفل ، خیار ، بادمجان و هندوانه از جمله محصولات خارج از فصل هرمزگان است که در 55 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان کشت می شود. مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: 50 درصد محصولات در هرمزگان به کشورهای حوزه خلیج فارس ، عراق و آسیای میانه صادر می شود. امیری زاده پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و 800 هزار تن محصول برداشت شود. وی گفت : محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان در فصل سرد سال تامین کننده بازار سراسر کشور هستند. مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: محصول برداشت شده به استانهای فارس ، خوزستان، اصفهان ، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده می شود. شهرستانهای بندرعباس ، میناب ،رودان و پارسیان از مهمترین مناطق تولید محصول سبزی و صیفی خارج از فصل هستند.