پخش زنده
امروز: -
مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی: مسئولان نهاد های رسمی نباید رفتار حزبی داشته باشند بلکه باید مصالح و منافع جمعی را در نظر بگیرند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مشاور وزیر و مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی در نشست هم اندیشی با تشکل ها، کانون ها و شوراهای صنفی دانشجویان که امروز برگزار شد با بیان این که جمهوری اسلامی کشوری آرمان گرا، پیروز، با برنامه و در عین حال آسیب خورده از تقابل با دشمن است، گفت: این تعریف در حالی است که دشمنان می گویند ایران کشوری ماجراجو، حامی تروریست و غیر قابل اعتماد است و چون تسلیحات هسته ای و موشک های دوربرد دارد، برهم زننده امنیت هم هست.
وی ادامه داد: در اتفاقات اخیر عراق، وزیر خارجه آمریکا در جمع بندی خود گفت "فریاد مردم عراق و لبنان نشانگر این است که مردم، ایران را نمی خواهند" اما همین فرد وقتی عراقی ها به سفارت آمریکا هجوم بردند نمی گوید که مردم عراق ما را نمی خواهند، بلکه می گوید اینها افراد شروری هستند که از دولت عراق می خواهیم این افراد را سرکوب کند!
مشاور وزیر اطلاعات دانشجویان حاضر در جلسه را مخاطب قرار داد و گفت: ارزش گذاری بیان شده درباره جمهوری اسلامی، دو آفت دارد؛ اول نباید دچار خودشیفتگی شویم چرا که خودشیفتگی موجب غرور ما شده و ارزیابی ما را غیرواقعی می کند. دوم ارزیابی دشمنان از ما مبتنی بر فریبکاری، تحقیر و کوچک کردن ماست، بنابراین نباید با این ارزیابی گمراه شویم.
این مقام امنیتی ادامه داد: مومن با فراستی که دارد باید واقعیت ها را از لابلای اظهارات دشمنان دریابد، اگر دشمن به جایگاه و اقتدار ما اعتراف می کند و در عین حال ارزیابی ما این شد که در درون ما عیبی وجود دارد، باید این عیب را مرتفع کنیم.
وی با بیان این که مطالبات، شعارها و آرمان های انقلاب باید بصورت دائم رصد و ارزیابی شود، گفت: ادراک واقعی دشمن از جمهوری اسلامی ایران این گونه است که می گویند "ایران عامل عدم ثبات منطقه است و باید به یک کشور عادی تبدیل شود" آنها منظور خود از کشور عادی را اینطور توضیح می دهند که "کشور عادی یعنی کشوری که با اراده ما حرکت می کند."
مدیر کل اطلاعات استان افزود: در این گفته اعترافی وجود دارد که ایران توازن و ثبات منطقه را به نفع خود تغییر داده است. بنابراین ایران بر اساس اعتراف دشمن، ایران کشوری عادی نیست چون مرزهای مجاز ترقی که آنها تعیین کرده بودند را پشت سر گذاشته است.
وی با اشاره به این که ماهیت جمهوری اسلامی بر اساس اسناد بالادستی و بیانات مقام معظم رهبری، یک کشور مستقل و آزادی خواه است، اظهار داشت: پمپئو در هفته گذشته گفت: "فشار حداکثری به ایران جواب داده است و ما فشار می آوریم تا ماهیت جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهیم" حال این سوال مطرح می شود که دشمن چرا نمی خواهد ما مستقل باشیم؟ در پاسخ باید گفت آمریکا متوجه شده است که با منطق قلدری، جایگاهی در دنیا ندارد. ما کشوری کوچک با اراده بلند و تصمیم بزرگ در مقابل آمریکا هستیم و به این کشور می گوییم شروع کننده جنگ نیستیم اما اگر به ما حمله شود پاسخ قاطع می دهیم.
مشاور وزیر اظهار داشت: جمهوری اسلامی با سماجت خود، آمریکا را سرجای خود نشانده است، آنها می گویند ایران حاکمیت استراتژیک و آینده نگر دارد و برای خود ظرفیت سازی کرده است، ایران ابزار جنگِ با واسطه برای خود درست کرده و مستقیم درگیر نمی شود، برای همین امکان مهار ایران از بین رفته است.
وی با اشاره به حوادث اخیر آبان امسال و خاتمه یافتن اتفاقات مشهد ظرف تنها سه ساعت، گفت: موسسات مطالعاتی غربی می پرسیدند اگر مردم، نظام را نمی خواهند چرا روند اعتراضات ادامه پیدا نکرد؟ آنها چهار دلیل را مطرح می کنند، اول اینکه ثبات و انسجام قدرت در ایران بالا است، دوم اینکه مجموعه ای که ما مدیریت کردیم فاقد سر است، سوم اینکه بازار، مردم و اصناف با دشمن همراهی نکردند، عامل چهارم را هم قطع اینترنت دانستند.
وی با اشاره به لزوم نقد در دانشگاه ها به عنوان حلقه مفقوده محیط های علمی و فرهنگی درباره علت برخی از برنامه هایی که در دقیقه ۹۰ در دانشگاه ها تعطیل می شود، گفت: در مواردی پیش می آید که فردی از عناصر حلقه برگزار کننده برنامه، از تاریکی استفاده کرده و دو قدم بدون مجوز جلو رفته است. در حالی که یک الی دو درصد جلساتی که در دانشگاه برگزار می شود به لحاظ امنیتی ممکن است کنسل شود و ما بقی بلامانع است.
وی در خصوص اعتماد مدیران به دانشجویان و بالعکس گفت: اگر به جریان خودی اعتماد نکنیم، ذلیل بیگانه می شویم، ما همه سرنشینان یک کشتی هستیم و اگر هر کدام آسیب ببینیم به همه آسیب خواهد رسید. ما باید به یکدیگر اعتماد کنیم و به دانشجو و دانشگاه باید اعتماد کرد، بدبین به یکدیگر نباشیم، باید بدبینی ها را به سمت دشمن ببریم و خوش بینی ها در داخل تقویت کنیم.
مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی در خصوص سخت گیری نسبت به فعالیت های موسیقیایی در دانشگاه ها گفت: مبتنی بر چارچوب قوانین، نباید سختگیری شود، معیار هم همان قوانین است، اگر قرائت ها از قانون متعدد شد، معیار عمل، تفسیرِ واضع قانون است.
وی افزود: در مجموعه فعالیت های فرهنگی نباید اجازه دهیم فرهنگ با ابتذال همراه و مشروع شود.
وی با بیان اینکه کار فرهنگی و کار هنری در بسیاری از موارد برای سرگرمی هزینه می شود اما در محیط دانشگاهی فرهنگ ابزار سرگرمی نیست؛ افزود: مواظب دشمن باشید چرا که ممکن است پشت سر مطالبات فرهنگی یا مطالبات صنفی و یا مطالبات اجتماعی پنهان شود. همچنین کار هنری لوکس، با ارزش و تعالی بخش مورد حمایت است و ما باید به بهبود آن کمک کنیم.
مشاور وزیر اطلاعات در خصوص سخت گیری در برنامه های دانشگاه علوم پزشکی گفت: این سخت گیری ها برخی سلیقه ای و مدیریتی است و به فضای امنیتی ربطی ندارد و مسئله ای که امنیتی نیست ما به آن کاری نداریم. اگر ما تصمیم گیر امنیتی در همه مسائل فرهنگی و اجتماعی بودیم باید در همه دانشگاه ها جلو آن را می گرفتیم اما اینکه در یک دانشگاه است و در دانشگاهی دیگر نیست این به این معنا است که سلیقه ای عمل می شود و این نشان می دهد این موضوع سلیقه مدیر جزء آن دانشگاه است و نه سلیقه مدیران عالی استانی.
وی با تأکید بر این که در فضای دانشگاه نمی توان به زور متوسل شد، خطاب به دانشجویان حاضر گفت: فکر خود را به زور القا نکنید بلکه فکر خود را تعالی بدهید و مقبول جلوه دهید و جاذبه برای آن ایجاد کنید، اگر فکر بدون جاذبه تحمیل شود موجب نفرت می شود.
مدیر کل اطلاعات استان در پایان با بیان اینکه نباید مسئولان نهاد های رسمی رفتار حزبی داشته باشند بلکه باید ملی نگاه کنند؛ افزود: ما باید مصالح و منافع جمعی را در نظر بگیریم و قانون را اعمال کنیم، هزار و 115 نفر در ثبت نام های اخیر برای مجلس در استان نامزد شدند، همه این افراد صلاحیت ندارند و هیچ کس طرفدار این مسئله نیست که بدون فیلتر قانونی همه تایید شوند، اما در قبولی نامزدها قانون مد نظر بوده و اعمال سلیقه ای در کار نیست.