مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: سالانه ۲ هزارتن کیوی به ارزش اقتصادی ۱۲۰ میلیاردریال در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حبیب الله رنجبر با اعلام این خبر از فعالیت ۲۴ کیوی کار در باغهای شهرستان نور خبر داد و افزود: از مجموع ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغهای این شهرستان، ۶۰ هکتار به این محصول اختصاص دارد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه ایران بعد از چین، ایتالیا و نیوزیلند چهارمین تولید کننده کیوی در دنیا است گفت: ویتامین «ث» این میوه از دیگر مرکبات بیشتر، دارای ویتامین «ب» و یک آنتی اکسیدان سبز با دانههای ریز سیاه و نیز روکشی تقریبا زبر و پُرز دار دارد.