به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، دبیر شبکه فعالان مردمی جهاد و شهادت، با بیان اینکه گردهمایی فعلان مردمی عرصه جهاد و شهادت سبب پریشانی دشمنان میشود، گفت: در گام دوم انقلاب به دنبال هم افزایی فعالان مردمی جهاد و شهادت هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین حسین جوشقانیان گفت: کار ما ستادی است و در شبکه ملی وارثان در گام دوم انقلاب به دنبال هم افزایی فعالان مردمی جهاد و شهادت هستیم تا مجموعهها را با یکدیگر پیوند دهیم و ارتباط برقرار کنیم.
دبیر شبکه فعالان مردمی جهاد و شهادت با حضور در پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت، گفت: امام حسین (ع) تنها ۷۲ یار صدیق داشتند، ولی آثار و برکات حرکت عظیم ایشان ۱۴ قرن است که جهان را پر کرده است. پس از شهادت امام حسین (ع) قیامهای مختلفی صورت گرفت و حدود ۴۰ هزار نفر کشته شدند، ولی نتیجهای نداشت؛ چون عملشان بموقع نبود.
حجتالاسلام و المسلمین جوشقانیان با تأکید بر اینکه ولایت همانند نماز نیست که قضای آن را بتوان به جا آورد، تصریح کرد: اگر به موقع ولایت را یاری نکنیم باید تا آخر عمر حسرت آن را بخوریم. برای نمونه تعداد زیادی از افراد به موقع به کربلا نرسیدند، حسرت حمایت از ولایت تا پایان عمر برای آنها باقی ماند.
وی ادامه داد: البته به تنهایی از افراد کاری ساخته نیست، ما باید یکدیگر را پیدا کنیم. اگر معتقدیم در عصر غیبت کبری امام زمان (عج) رها نیستیم و ائمه (ع) نقشه راه را برای ما گذاشته اند و در هر عصری فقیه جامع شرایط آرمانها را تبیین میکند، باید برنامه، رسالت و وظیفه خود را بدانیم.
دبیر شبکه فعالان مردمی جهاد و شهادت با تأکید بر اینکه مومن تنها ارتباط طولی با ولایت ندارد بلکه در عرض با مؤمنان و سایر افراد که دغدغه ولایت دارند نیز ارتباط دارد، عنوان کرد: ما باید یک دیگر را پیدا کنیم. اگر مؤمنان در عصر غیبت یک دیگر را پیدا نکنند، نمیتوانند یاور خوبی برای امام زمان (عج) باشند.
وی با ابزار تأسف از اینکه ما یکدیگر را پیدا نکرده ایم، خاطرنشان کرد: باید بهتر همدیگر را بشناسیم. اگر خدا توفیق دهد که دلها با یک دیگر جمع شود به هدف مقدس خود میرسیم.
حجتالاسلام والمسلمین جوشقانیان در ادامه سخنان خود درباره فلسفه شکل گیری پنجمین اجلاس فعالان مردمی جهاد و شهادت گفت: در عرصه جهاد و شهادت ۷۰۰ مجموعه در کشور فعالیت میکنند که ۳۵۰ مجموعه با شبکه ملی وارثون ارتباط دارند.
وی اظهار کرد: کار ما ستادی است و در شبکه ملی واثون مجموعهها را با یک دیگر لینک کرده و ارتباط برقرار میکنیم، به دنبال هم افزایی هستیم.
دبیر شبکه فعالان مردمی جهاد و شهادت، نخستین هدف اجلاس را هویت بخشی به خود مجموعههای جهاد و شهادت دانست و یادآور شد: هویت بخشی یعنی جایگاه و پایگاه خود را بشناسیم.
وی در ادامه بیان کرد: هر امری که به نهضت عمومی مردم ختم نشود باقی نخواهد ماند، دوام نخواهد داشت، مجموعههای جهاد و شهادت باید به صورت مردمی فعالیت کنند.
حجتالاسلام و المسلمین جوشقانیان هدف دوم اجلاس را گردهمایی مجموعهها برای برقراری ارتباط با یک دیگر عنوان کرد و گفت: نفس، گردهمایی فعالان مردمی عرصه جهاد و شهادت سبب پریشانی دشمن میشود. برگزاری چنین اجلاسیهایی بسیار مفید است، ولی ما با تلاش دوستان در بُعد محتوایی و موضوعی نیاز محصولاتی را آماده کرده ایم.
وی تأکید کرد: در این اجلاس باید دو نگاه داشته باشیم؛ ۱- نسبت به گذشته بازخوانی داشته تا نقاط قوت و ضعف را بشناسیم. ۲- نقشه راه آینده را بشناسیم که حکیم انقلاب با بیانیه گام دوم این راه را نشان داده اند.
دبیر شبکه فعالان مردمی جهاد و شهادت با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب افق و معیار را نشان میدهد، بیان کرد: باید ببینیم نقش مجموعههای جهاد و شهادت در بیانیه گام دوم چگونه است، این نیازمند کار کارشناسی است.
موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس میزبان پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت طی دو روز ۱۲ و ۱۳ دی ماه سال ۹۸ است.