به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ، دبیر اجرایی این نمایشگاه گفت: نمایشگاه دارای ۲۰ غرفه درحوزههای مختلف صنایع دریایی، شناورسازی، دریانوردی و غواصی است.
در این نمایشگاه ۲۰ تیم استارت آپی حوزه دریا حضور دارند.
عباس نوبختی گفت: پر کردن خلأ ارتباط صنعت و دانشگاه و ایجاد زنجیره ارزش افزوده برای برطرف کردن نیازهای فناورانه حوزه دریایی از اهداف این نمایشگاه است.
مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در افتتاحیه این نمایشگاه گفت: جوانان ایرانی موفق شدند با وجود ۴۰ سال تحریم، به سطحی از توانایی صنایع دریایی برسند که نیازهای کشور را خود طراحی و تولید کنند.
امیر دریادار امیر رستگاری افزود: همه تجهیزات از جمله شناورها، توپخانه، سامانههای الکترونیک، سامانههای راداری، سامانههای ناوبری و مخابراتی موجود در این نمایشگاه ساخت داخل است.
وی گفت: رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه در شمال اقیانوس هند که به مدت سه روز در هفته گذشته انجام شد آغاز رویدادی مهم بین سه کشور قدرتمند دریایی بود که مقدمه رزمایشهای آتی خواهد بود.
سردار سرتیپ قاسم تقی زاده جانشین وزیر دفاع نیز گفت: هم اکنون ۹۳ دانشگاه و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در سطح ملی فعالیت میکنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این نمایشگاه گفت: بیش از ۲۱ واحد تولید شناور در قشم فعالیت میکنند که انواع شناورها، پانتونهای دریایی، سازههای دریایی، سکوهای نفتی و مانند آن را تولید میکنند.
حمیدرضا مومنی افزود: با توجه به آیندهای که درحوزه امنیت غذایی به ویژه در حوزه شیلات، نفت وگاز و گردشگری برای قشم قابل تصور است، نیاز به صنایع دریایی و دریانوردی بیش از پیش در این جزیره احساس میشود.
وی گفت: با همکاری وزارت دفاع در اطراف جزیره قشم اقداماتی در حوزه نفت انجام شده است که تا آخر سال خبرهای خوشی برای تولید انرژی منتشر خواهد شد.
بیست و یکمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی کشور به مدت سه روزدر محل نمایشگاههای بین المللی قشم از ساعت ۱۷ تا ۲۲ میزبان علاقهمندان و مراجعه کنندگان است.