پخش زنده
امروز: -
با افزایش 28 درصدی تولید،58 هزارتن علوفه سورگوم از مزارع استان اصفهان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکزاصفهان؛معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان بابیان اینکه امسال هزارو 200 هکتار از مزارع استان و به طور عمده در شهرستان های اصفهان ، اردستان ، شهرضا و مبارکه به کشت سورگوم علوفه ای اختصاص یافت گفت: پارسال وسعت کشت این محصول،700 هکتاربود.
اصغر رستمی افزود: محصولات برداشت شده از ارقام پگاه ، اسپیدفید ، سیلوکینگ و سودان گراس به مصارف علوفه تازه خوری و سیلو کردن رسیده است.
وی خصوصیات بارز سورگوم علوفه ای را شامل تحمل خشکی، مصرف بهینه آب ، تحمل شوری و مسمومیت آلومینیوم ، عملکرد بالا و قابلیت کشت در طیف وسیعی از خاکها و اقلیم های مختلف را بیان کرد و گفت: کشت این محصول در شرایط خشکسالی و محدودیت منابع آب بیش از پیش احساس می شود.
رستمی اضافه کرد: با توجه به توسعه صنعت دامپروری در استان اصفهان و وجود دامداری های صنعتی متعدد و نیاز این واحدها به علوفه سیلویی ، سورگوم پگاه گیاهی است که علاوه بر عملکرد مناسب برای سیلوکردن مناسب اما رقم اسپیدفید مناسب برداشت بصورت علوفه تازه است.
استان اصفهان با وجود دامداران و دامپروران سخت کوش با فعالیت بیش از هزار و ۷20 واحد صنعتی و 16 هزار و 720 واحد نیمه صنعتی و سنتی، رتبه اول تولید شیرخام را با تولید سالانه افزون یک میلیون و 375 هزار تن در کشور دارد.