پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران: نرخ مشارکت اقتصادی در مازندران امسال به ۸/۴۳ درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استانداری مازندران با حضور وزیر کشور ،گفت: امسال ۳۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در استان تعریف شد که ۱۸ طرح در جلسات استانداری تصویب شد و مابقی در حال پیگری است.
غلامی راد با بیان اینکه ۵ طرح نیز به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار تاخیر دارد خواستار اختصاص بودجههای مناسب برای اجرای این طرحها شد.
غلامی راد گفت: برای ساماندهی پسماند در شهرهای ساحلی مازندران ۳۳۸ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران افزود: سهم ارزش افزوده در بخش صنعت مازندران ۲۰ درصد است در صورتی که میانگین کشوری ۴۲ درصد است این نشان می دهد که در حوزه صنعت وضعیت مناسبی نیست.
غلامی راد هزینه تملک زمین ضعف زیرساختها تغییر بی رویه کاربری را از مشکلات استان اعلام کرد و گفت: ۴۷۰۰ طرح نیمه تمام در مازندران وجود دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با بیان اینکه در حوزه آب برای اولین بار ۷۵ میلیارد تومان به لایروبی آب بندانهای استان اعتبار داده شد، افزود: برای بهره برداری کامل از برخی طرحها ردیف بودجهای داریم، اما پروژهها میماند که باید از طرف شوراهای اسلامی شهرها و مشارکت خصوصی اجرا شود.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استانداری مازندران با حضور وزیر کشور گفت: اگر آنچه که قانون تصویب شده اجرا شود دستگاههای اجرایی کارنامه بهتری خواهند داشت.
مهاجر افزود:دستگاهها جزیرهای عمل میکنند و اجرای برخی مصوبات اتفاق نمیافتد، چون دستگاههای اجرایی فکر میکنند در محیط کسب و کار خودشان درست میگویند.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران ادامه داد: مدیران مشکلی ندارند، چون وزارت خانه بخش نامه میدهد و مدیر باید آن را اجرا کند.
مهاجر با بیان اینکه وزارت کشور نگاه ویژهای به بخش خصوصی دارد ادامه داد بر اساس ارزیابیهای وزارت کشور شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی مازندران رتبه ۲ کشور را دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استانداری مازندران با حضور وزیر کشور، گفت: ۳ هزار و ۱۰۰ تن زباله روزانه در مازندران تولید میشود که این میزان پایان هفته و در هنگام حضور مسافران به ۷ هزار تن میرسد.
مهدی رازجویان با بیان اینکه برخی شهرکهای صنعتی مازندران نیز تصفیه خانه ندارند و باید احداث شود، افزود: ۲۸ مرکز دفن زباله در مازندران از ۵۰ سال قبل فعال است که برای آب و خاک و پوشش گیاهی مشکل ایجاد کرده است.
معاون عمرانی استانداری مازندران با اشاره به قابلیتهای گردشگری مازندران گفت: پارسال ۵۰ میلیون اقامت شب در مازندران داشتیم و این موضوع سبب میشود مدیریت پسماندها را جدیتر پیگیری کنیم.
رازجویان با بیان اینکه تاکنون سازمان مدیریت پسماند در مازندران وجود نداشت و اعتبارات مدیریت پسماند به شهرها اختصاص داده میشد گفت: راه اندازی این سازمان در استان با موافقت وزارت کشور در حال اجرایی شدن است.
او افزود: چهار درصد زبالههای مازندران اکنون از مبدا تفیکیک میشوند که انتظار میرود این میزان به ۲۰ درصد برسد.
به دپوی زباله در حریم ۲۰ متری دریای شهر محمودآباد اشاره کرد وگفت: با پیگیری استاندار محل زباله برای یک شهر در استان دیگر مشخص شد.
مهدی رازجویان با بیان اینکه هم اکنون سه چهارم زبالههای دپو شده در ساحل محمودآباد جمع آوری شده است، افزود: یک چهارم زبالههای دیگر تا پایان این ماه به شهری در استان دیگر انتقال خواهد یافت.
او گفت: زمین دپوی زباله محمودآباد متعلق به وزارت راه و شهرسازی است که قرار است تبدیل به پارک برای تفرج عمومی مردم این شهر و مسافران شود.
قوانلو مدیر کل صنعت معدن و تجارت مازندران در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استانداری مازندران با حضور وزیر کشور ، گفت: تا پایان امسال ۴ طرح صنعتی با سرمایه گذاری هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال با حضور رییس جمهور قرار است افتتاح شود.
او به راه اندازی ۱۰۰ واحد اقتصادی اشاره کرد و افزود: از این تعداد ۷۷ واحد صنعتی بودند که در این زمینه پیشرفت بسیار بالایی خوبی داشته ایم.
قوانلو به اولین مصوبات رونق تولید در بخش صنعت چوب و کاغذ اشاره کرد و گفت: این واحد صنعتی به تنهایی حدود ۱۷۰ هزار تن ظرفیت تولید دارد که هم اکنون با ۴۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت است.
مدیر کل صنعت معدن و تجارت مازندران به مصوبه ۷ بندی اشاره کردو گفت: هیچکدام از این مصوبههای حمایتی تاکنون اجرا نشده است و قرار است ۱۸ دی امسال اجرایی شود.
او با بیان اینکه مهمترین ماده اولیه مورد نیاز صنعت چوب و کاغذ چوب است افزود: اگر چوب مورد نیاز این وتاحد تولیدی صنعتی تامین شود با ظرفیت ۱۰۰ درصدی میتوان تولید انجام دهد.
قوانلو با بیان اینکه برای نجات این واحد صنعتی دو راه در پیش رو داریم افزود: سازمان امور جنگلها طرح تنفس را دو سال زودتر آغاز کرده است و میتوان چوبهای شکسته و افتاده را در اختیار این واحد تولیدی قرار داد.
مدیر کل صنعت معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه این کارخانه برای ادامه حیات نیاز به سرشاخهها و چوب دارد، گفت: این واحد صنعتی از سازمان امور جنگلها و منابع طبیعی ۱۷۰ میلیارد تومان طلب دارد.
او گفت:سرمایه گذار این واحد صنعتی خواستار دریافت مطالبات معوقه خود است تا به ارگان و نگهبانان جنگل ۸ ماه حقوق پرداخت نکرده است بدهد.
قوانلو به تسریع در صدور مجوز واردات چوب در بندر امیرآباد اشاره کرد و افزود: این بندر ظرفیت بسیار خوبی برای واردات چوب دارد.