رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:
تلاش برای افزایش خدمات در حوزههای اشتغال و درمان ایثارگران
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر لزوم تلاش برای خدماترسانی مناسب به ایثارگران در حوزههای اشتغال و درمان تأکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سيما و به نقل از «ایثار» ، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر لزوم تلاش برای خدماترسانی مناسب به ایثارگران در حوزههای اشتغال و درمان تأکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی امروز در ابتدای سفر خود به استان اردبیل با حضور در گلزار مطهر شهدای بهشت فاطمه (س) نسبت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
وی در حاشیه این مراسم گفت: امام خمینی (ره) گلزارهای مطهر شهدا را زیارتگاههای عشاق دانستهاند و مردم عزیز ما عاشقانه برای زیارت این گلزارها میروند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین از بیمارستان تخصصی روانپزشکی ایثار شهید پاریاب اردبیل نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند درمانی ایثارگران بستری در این مرکز قرار گرفت.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در بازدید از مرکز فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار اردبیل گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران از سالهای پیش مراکزی را تحت عنوان مجتمعهای فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار در سراسر کشور راهاندازی کرده است.
وی افزود: در استان اردبیل مرحله مربوط به ورزشی این مجتمع مورد بهرهبرداری قرار گرفته است و قسمتهای فرهنگی و توانبخشی نیز دارای ۹۰ درصد پیشرفت هستند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اجرای این طرح با مشارکت استانداری اردبیل صورت میگیرد و امیدواریم با همکاریهای مشترک بهزودی شاهد افتتاح دو مرحله دیگر این مجتمع باشیم.
معاون رییس جمهور با اشاره به معوقات بیمه تکمیلی ایثارگران افزود: هفته گذشته و پس از تصمیم رییس جمهور محترم برای سفر به استان اردبیل مقرر شد معوقات بیمه تکمیلی درمان ایثارگران در استان اردبیل پرداخت شود. بر همین اساس شرکت بیمه دی معوقات بیمه تکمیلی را تا پایان سال ۱۳۹۷ با مبلغی بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده است.
ساختمان اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران پارسآباد نیز بهصورت تلفنی توسط حجتالاسلام والمسلمین شهیدی افتتاح شد.
وی در این تماس تلفنی گفت: متأسفانه امکان حضور مستقیم در آن منطقه فراهم نشد، اما امیدواریم افتتاح این ساختمان و امکانات جدید بتواند منشأ خدمات خوبی به ایثارگران گرامی باشد و شما عزیزان نیز در خدماترسانی به ایثارگران بهخصوص در حوزههای درمان و اشتغال تلاش کنید.
نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در این تماس با یکی از جانبازان ۷۰ درصد و یکی از پدران شهید شهرستان پارسآباد گفتگو کرد.
ساختمان اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران پارسآباد در دو طبقه به مساحت ۷۸۲ متر مربع با زیر بنای ۳۸۳ مترمربع و در دو طبقه (هر طبقه شش اتاق) با هزینهای بالغ بر یک میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است.
معاون رییس جمهور همچنین با حضور در منزل شهیدان «بابا و حسینعلی نامور» و شهیدان «ابراهیم و غلامحسین رمضانی» با خانواده این شهیدان دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدارها ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) و ابلاغ سلام مقام معظم رهبری و رییس جمهوری گفت: همه ما به شهیدان، ایثارگران و خانوادههای آنان مدیون هستیم و آرامش و آسایش امروز در کشورمان مدیون همه این عزیزان است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران:
افزایش همکاری بنیاد شهيد و حوزههای علمیه در جهت ارتقای سطح علمی طلاب ایثارگر
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: طی سالهای گذشته همکاریهای خوبی بین اين بنیاد و حوزه علمیه صورت گرفته است و اکنون برای رصد تحصیلی و ارتقاء سطح علمی طلاب ایثارگر و بهروزرسانی آمار این عزیزان نیاز به هماهنگیهای بیشتری داریم.
حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد در سفر به استان قم به همراه حجت الاسلام حسن هنرمند مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم و محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد با آیتالله علیرضا اعرافی امام جمعه قم، مدیر حوزههای علمیه کشور و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار و پیرامون مسائل مربوط به طلاب شاهد و ایثارگر گفتگو کرد.
آیتالله اعرافی در این دیدار از اقدامات انجام شده در طرح شاهد تقدیر کرد و اظهار داشت: برگزاری جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار در شرایط فعلی جامعه کار بسیار شایستهای است و پیشنهاد میشود مشابه این جشنواره برای کارهای فرهنگی نیز ایجاد شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه حوزه در این عرصه نیز آماده همکاری است، افزود: امروز تأکید داریم تا نظام فرهنگی تبلیغی ویژه جامعه ایثارگری ایجاد شود و افراد علاقهمند در این عرصه جذب شوند تا از ظرفیت تشکلها و جریانهای فرهنگی، انقلابی در حوزه ایثار و شهادت بهرهبرداری شود.
وی گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز باید در جهت موفقیت این عرصه در کنار حوزه، حمایتهای لازم را داشته باشد.
مدیر حوزههای علمیه کشور افزود: با توجه به شائبههایی که دشمنان و افراد غافل در راستای پیشرفت تحصیلی جامعه ایثارگر نشر میدهند، برگزاری این جشنوارهها موجب معرفی موفقیتهای علمی جامعه ایثارگر، شفافسازی و اقناع افکار عمومی در این راستا است.
وی به تدوین برنامه پنجساله حوزههای علمیه اشاره کرد و افزود: از ۴۰ شاخص موجود در این برنامه دو مورد مربوط به ایثارگران است و این برنامهها مبنای حرکت حوزه در بخش ایثارگری خواهد بود. این شاخصها و برنامهها به بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت بررسی و دریافت پیشنهادها ارائه میشود.
آیتالله اعرافی گفت: هماکنون چهار مجمع ایثارگری متشکل از فرزندان شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان تشکیل شده و مدارک شهدا نیز در حوزه در حال بهروزرسانی است، تکمیل بانک آماری طلاب شاهد و ایثارگر تا نیمه اول سال آینده از دیگر اقدامات است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور ضمن اشاره به اهمیت ارائه گزارشی از وضعیت تحصیلی و آموزشی طلاب شاهد و ایثارگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر لزوم اصلاح ساختار امور شاهد و ایثارگر حوزوی به استناد بند «ج» ماده ۸ اساسنامه طرح شاهد، دستور ایجاد مدیریت مستقل (همطراز مدیرکل) طلاب شاهد و ایثارگر در حوزههای علمیه را صادر کرد.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این دیدار به سابقه تشکیل طرح شاهد اشاره کرد و گفت: این طرح در سال ۱۳۶۵ با تدبیر حضرت امام (ره) برای رسیدگی به امور تربیتی و آموزشی فرزندان شهدا راهاندازی شد.
حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد با بیان اینکه حوزه علمیه از ارکان طرح شاهد بوده است، افزود: طی سالهای گذشته همکاریهای خوبی بین بنیاد و حوزه علمیه صورت گرفته است و اکنون برای رصد تحصیلی و ارتقای سطح علمی طلاب ایثارگر و بهروزرسانی آمار این عزیزان نیاز به هماهنگیهای بیشتری داریم.
وی گفت: هماکنون بالغ بر ۴۰ هزار دانشآموز و ۱۱۴ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در کشور در حال تحصیل هستند. همچنین بیش از ۳ هزار نفر از ایثارگران عضو هیئتهای علمی هستند و ۸ هزار نخبه شاهد و ایثارگر نیز شناسایی شدهاند.
حجتالاسلام کاویانی راد در خصوص جشنواره جایزه ملی ایثار افزود: این جشنواره دستاوردهای طرح شاهد در پنج دستگاه آموزشی را به جامعه معرفی میکند و امسال به میزبانی حوزه علمیه در اسفند برگزار میشود.
وی گفت: ویژگی این جشنواره این است که به کشف استعدادها با شاخصهای حرفهای میپردازد و این استعدادها را به جامعه معرفی میکند تا پیشرفت علمی و آموزشی جامعه ایثارگر به همگان معرفی شود.
رییس مرکز امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه کشور نیز در این نشست به اقدامات صورت گرفته در حوزه طلاب شاهد و ایثارگر اشاره کرد و افزود: هماکنون ۴۰۰۰ شهید روحانی، بیش از ۳۰۰۰ جانباز و ۲۰۰ آزاده در بین طلاب شناسایی شدهاند و تعداد رزمندگان در حال بررسی است. همچنین تاکنون اطلاعات ۱۲۰۰ پرونده شهدای طلبه اصلاح شده است.
حجتالاسلام ملکدار با اشاره به لزوم ساماندهی مکان مدرسه طلاب شاهد و ایثارگر در استان قم بر اهمیت مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و حوزه علمیه در این زمینه اشاره کرد.
در پایان نیز محمد علی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران به اهمیت توجه به طرح شاهد و رسیدگی به امور تحصیلی طلاب شاهد و ایثارگر اشاره کرد و برای برنامه ریزی و اجرای مناسب امور آموزشی و فرهنگی آنان، خواستار اصلاح ساختار اداره شاهد و ایثارگر حوزههای علمیه و ایجاد سامانه اطلاعات تحصیلی این عزیزان شد.
مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران:
تشکیل کمیتههای علمی و داوری استانی چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار
مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران از تشکیل کمیتههای علمی و داوری انتخاب نفرات برتر چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار خبر داد.
محمدعلی فقیه گفت: با پایان مهلت فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار در سیام آذر ۱۳۹۸ و اجرای مرحله استانی، کمیتههای استانی و مسئولان هر دستگاه آموزشی، پس از بررسی سوابق تحصیلی واجدان شرایط و بر اساس شاخصهای اختصاصی هر دستگاه، نسبت به انتخاب نفرهای برتر استانی و معرفی به وزارتخانهها اقدام میکنند.
دبیر چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار افزود: این جشنواره اوایل اسفند برگزار میشود و از برگزیدگان آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان، دانشآموزان و طلاب معزز شاهد و ایثارگر در سطح ملی تقدیر و تجلیل خواهد شد.
فقیه گفت: چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار همانند سه جشنواره گذشته با تعامل، مشارکت و همکاری دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد شامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزشوپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزههای علمیه باهدف ارزیابی سالیانه دستاوردها و نتایج طرح شاهد، افزایش تحرک و نشاط تحصیلی در میان جامعه هدف طرح شاهد با حضور مسئولان عالیرتبه کشور در سطح ملی برگزار میشود و چهرههای شاخص و برتر علمی شاهد و ایثارگر معرفی خواهند شد.