معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:نشست هم اندیشی با هدف انتقال دانش و تجربیات علمی با حضور دکتر لعبت طیبی دانشیار و رییس مرکز تحقیقات دانشکده دندانپزشکی مارکوئت آمریکا به عنوان یکی از برجستهترین محققان در زمینه مهندسی بافت، میکروفلوییدیک و پرینت سه بعدی و کاربرد آن در طب بازساختی، در برج پژوهشی محمد رسول الله (ص) برگزار شد.
برج پژوهشی محمد رسول الله با هدف تجمیع مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاههای مربوط به آن ها، برای کاهش هزینه ها، تعامل مراکز تحقیقاتی با یکدیگر، استفاده از فضا و تجهیزات مشترک در سال ۸۴ ساخته شده است.
دکتر نصراله عرفانی از مدیران گروهها و مراکز تحقیقاتی درخواست کرد تا با شناسایی و برقراری ارتباط با این دانشمندان، دانشگاه را در پیشبرد اهداف بین المللی سازی یاری کنند.
در حال حاضر ۲۳ مرکز تحقیقاتی، آزمایشگاه مرکزی و مراکز ثبت سرطان، توانمندسازی مرکز مشاوره تحقیقات و کامپیوتر یا RCC، مرکز جامع سلولهای بنیادی وپزشکی بازساختی دراین برج مستقر هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، رییس مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:در این نشست استادان و دانشجویان با مهندسی بافت استخوان، دندان و بافت نرم آشنا شدند.
فعالیت مرکز جامع گسترش کاربرد بالینی طرحهای تحقیقاتی در حیطه سلول درمانی و پزشکی بازساختی است. هدف مرکز سلول درمانی و پزشکی بازساختی، بازگرداندن کارکرد طبیعی بافتها پس از آسیب، با استفاده از روشهای نوین سلول درمانی و مهندسی بافت از سال ۹۲ آغاز شده است.
دکتر نگار آذرپیرا افزود: در این نشست دکتر طیبی در زمینه طرحهای مشترک پسا دکترا و دکترای دانشکده پزشکی و دندانپزشکی، با دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام آمادگی کرد.
دکتر لعبت طیبی فارغ التحصیل رشته فیزیک در مقطع لیسانس از دانشگاه صنعنی شریف و فوق لیسانس از دانشگاه McMaster کانادا و دکترا از دانشگاه University of California-Davis امریکا در رشته زیست مواد (biomaterials) است.
وی در بین سال های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ به عنوان استادیار مهندسی و علوم مواد در دانشگاه Oklahoma State فعالیت داشته است و هم اکنون دانشیار و رییس مرکز تحقیقات دانشکده دندان پزشکی دانشگاه Marquette از سال ۲۰۱۴ می باشد.
او دارای بیش از ۱۰۰ مقاله تحقیقاتی و بیش از ۷۰ مقاله کنفرانسی است.
پزشکی ترمیمی یا بازساختی Regenerative medicine شاخهای از علم نوین پزشکی است که هدف آن ترمیم و احیا بافت یا اندام آسیب دیده یا از دست رفته میباشد که باتوجه به نوع رویکرد و روش درمانی به انواع گوناگونی شاخه بندی میگردد.