پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف طی گفتگویی از فعالیتها و برنامههای این بنیاد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، خانم دکتر فوژان صباحی گفت: برای همیاری و ارتقای همه جانبه دانشگاه، جمعی از نیک اندیشان اعلام آمادگی کردند و به منظور جلب مشارکت و حمایت نیکوکارانی که دغدغه توسعه علم و فناوری کشور را دارند بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف از شهریور سال ۹۸ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.
وی هدف از تشکیل بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف را بهره گیری از توانمندیهای مادی و معنوی خیرین و واقفان، دانشآموختگان و دوستداران دانشگاه، ساماندهی منابع حاصل از آن، تشویق و ترغیب نیکوکاران در تقویت و گسترش زیر ساختهای علمی و آموزشی و فرهنگی دانشگاه دانست.
مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه صنعتی شریف با اعلام اینکه در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ به کمک خیرین و حمایت دانشآموختگان نیکوکار توانسته ایم تعداد ۶۵۰ دانشجو متقاضی بورسیه تحصیلی را برای دو نیم سال تحصیلی بورسیه کنیم گفت: این اتفاق نادر و مبارکی است و به عنوان نخستین گام ما در این بنیاد محسوب میشود.
خانم دکتر صباحی گفت: این بنیاد یک نهاد عام المنفعه است و تلاش اعضای محترم هیأت مدیره بنیاد که خود از نیکوکاران صاحب نام کشور هستند و پیش از این هم کمکهای شایان توجهی به دانشگاه شریف داشتند، این است که برای پیشبرد اهداف توسعهای دانشگاه صنعتی شریف گام بردارند و با تبیین ضرورت توسعه علمی کشور به آحاد جامعه، زمینه را برای همیاری و مشارکت نیکوکاران با دانشگاه فراهم کنیم.
وی با تأکید بر این موضوع که باید زنجیره ارتباطی دانش آموختگان بعد از دوران تحصیل نیز با دانشگاه همچنان حفظ شود افزود: به دنبال راهکارهایی برای جذب هر چه بیشتر دانشآموختگان و حفظ رابطه آنها با دانشگاه هستیم.
خانم دکتر صباحی گفت: در تمام دنیا مرسوم است که دانشگاههای بزرگ از کمک دانشآموختگان و خیرین منتفع میشوند. به عنوان مثال در دانشگاه هاروارد ۷۰ درصد دانش آموختگان حداقل یک بار به این دانشگاه کمک مالی داشته اند و ما نیز در دانشگاه صنعتی شریف به دنبال این هستیم تا این فرهنگ غنی را نهادینه کنیم.
وی افزود: در نظر داریم سلسله نشستهایی را برای جلب حمایت نیکوکاران از جمله دانش آموختگان مقیم داخل و خارج از کشور، صنعت گران، صاحبان مشاغل بزرگ، بازاریان و اصناف و افراد تأثیرگذار کشور برگزار کنیم.
خانم دکتر صباحی به برگزاری نشست هم اندیشی با دانش آموختگان دانشگاه به عنوان نخستین برنامه در این راستا اشاره کرد و گفت: در روز شنبه هفتم دی نخستین نشست هم اندیشی با حضور دانش آموختگانی که از مدیران صنایع بزرگ کشور هستند، و در گذشته نیز یاریگر دانشگاه بوده اند، برگزار خواهد شد و هدف از این برنامه حمایت همه جانبه از دانشگاه صنعتی شریف و کمک به توسعه این دانشگاه خواهد بود.
وی گفت: مهمتر از همه نهادینه کردن فرهنگ حمایت از دانشگاه و جذب حامیان علاقهمند به توسعهی علم و فناوری است تا ان شاءالله شاهد نشاط علمی و امیدواری هرچه بیشتر جوانان و پژوهشگران به آینده وموفقیتهای روزافزون در عرصه علمی باشیم.