پخش زنده
امروز: -
وزیر آموزش و پرورش گفت : اعتبار آموزش و پرورش از نیروهای فرهیخته و فداکاری است که عهده دار تعلیم و تربیت در مدارس هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حاجی میرزایی امروز در دیدار با مادر شعید عدالت اکبری شهید مدافع حرم و مدیر مدرسه شاهد تبریز گفت : سرمایه و اعتبار آموزش و پرورش معلمان و نیروهایی هستند که فرزندانی فداکار تربیت کرده اند تا جانشان را نثار دفاع از وطن کنند.وی خاطرنشان کرد:افتخار اینکه از دامن یک مادر و معلم فرزندی مومن و انقلابی تربیت شده و برای دفاع از اسلام و ولایت جان و خود را فدا کرده وصف ناپذیر است حاجی میرزایی افزود : برای ما افتخار است که چنین افرادی در مدارس عهده دار تعلیم و تربیت دانش آموزان هستند وامروز وظیفه ما پاسداری از خون شهدایی است که در چنین خانواده های فهیم و فرهنگی تربیت شده اند.
وی با اشاره به طرح تحول بنیادی آموزش و پرورش گفت : در این طرح تصمیم بر این است که همه تمرکز بر تعلیم نباشد و به سمت تعلیم همراه با تربیت پیش برویم.
حاجی میرزایی افزود : آموزش و پرورش در دهه های گذشته با تغییراتی شتابزده مواجه بود که برای جبران این شتابزدگی تلاش داریم طرح تحول را سنجیده و پخته تر به اجرا درآوریم.
وزیر آموزش و پرورش ظهر امروز وارد تبریز شده است.
محسن حاجی میرزایی در این سفر دو روزه قرار است ضمن افتتاح چهار طرح و بازدید از مناطق زلزله زده در اجلاس مدیران آموزش و پرورش نواحی و مناطق آذربایجان شرقی، نشست برگزیدگان شهرداران مدارس تبریز، همایش مدیران کل نوسازی ، اجلاس معاونین توسعه مدیریت و پشتیبانی استان ها و مراسم رونمایی از کتاب های فرهنگ شهروندی شرکت کند.