فعالیت ۱۳۰ شرکت در ارتقاء کیفیت تخم مرغ
ماندگاری تخم مرغ بدون شناسنامه یک پنجم است
رئیس سازمان دامپزشکی: عمر و ماندگاری تخم مرغ بدون شناسنامه یک پنجم تخم مرغ بسته بندی شده و دارای شناسنامه است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، آقای علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی در بازدید از یکی از شرکتهای صنایع تبدیلی و بسته بندی تخم مرغ با اشاره به این که طرح ملی ارتقاء سلامت و کیفیت تخم مرغ در سال ۸۲ کلید خورد، گفت: هم اکنون ۱۳۰ شرکت بسته بندی تخم مرغ در طرح ملی ارتقاء سلامت و کیفیت تخم مرغ مشارکت دارند.
در این طرح وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، سازمان دامپزشکی و اتحادیههای مرتبط با تخممرغ مسئولیت دارند و در آن همه مراحل از مبدأ پرورش مرغ تخم گذار تا مرحله عمل آوری و مراکز عرضه رصد و بررسی می شود.
وی با اشاره به این که تخم مرغ تنها پروتئین حیوانی است که میزان مصرف آن در سبد خانوار اعم از روستایی و شهری بالا است و همه از آن استفاده میکنند، گفت: این پروتئین ارزانترین و در دسترسترین پروتئین محسوب میشود که باعث بروز بیماریهای گوارشی و بیماریهای خاص نمیشود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان این که عمر و ماندگاری تخم مرغ بدون شناسنامه، یک پنجم است، افزود: در زمینه بازاررسانی تخم مرغ، بسته بندی، عمل آوری و فرآوری رشد خوبی داشتهایم البته حدود ۲۰ درصد از تخم مرغهای کشور دچار ضایعه هستند که باید مصرف صنعتی شوند.
رفیعی پور تاکید کرد: تخم مرغ منبعی از پروتئین است که در صورت رعایت نشدن موارد بهداشتی به راحتی بیماریها را منتقل میکند و محل مناسبی برای تکثیر میکروبها است.
[برای آشنایی با توصیه های دامپزشکی برای خرید تخم مرغ سالم و بهداشتی به نشانی اینترنتی
https://www.ivo.ir/index.jsp?pageid=5834 مراجعه کنید.]
مهدی معصومی مدیر عامل مجموعه صنایع تبدلی و بسته بندی تخم مرغ همچنین گفت: در ۹ ماه امسال
حدود ۲۷ هزار تن تخم مرغ به کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای همسایه صادر شده است که اگر کیفیت را بالا ببریم در اوراسیا و آسیای میانه هم بازار خواهیم داشت.