واقعيت ماجرای اغتشاشهای ٤٨ ساعته آبان
رسانههای معاند و ماجرای تکراری نمادسازی
رسانههای ضدانقلاب همانند مدل عراق و لبنان تلاش دارند با نمادسازی فردی، جمهوری اسلامی و نیروهای حافظ امنیت را متهم اصلی جانباختن این فرد در اغتشاشات آبان معرفی کنند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛صفا السرای یکی از افرادی است که در ناآرامیهای عراق کشته شد، شبکههای اجتماعی در عراق و رسانههای ماهوارهای نام او را شهید انقلاب گذاشتند، برای او هشتک درست کردند، با خانواده او مصاحبه کردند و عکسهای او در شبکههای اجتماعی عراق به طور گسترده منتشر شد؛ حالا صفا السرای به نماد اعتراضها در عراق تبدیل شده، رسانههای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی، دولت عراق را به عنوان مقصر اصلی کشته شدن او معرفی میکنند.
علی ابوفخر نيز در جریان اعتراضهای لبنان کشته شد، در اینجا هم شبکههای اجتماعی و شبکههای ماهوارهای برای علی ابوفخر هشتک ساختند و وی را نماد اعتراضهای لبنان تبدیل کردند؛ رسانههای ماهواره ای و شبکههای اجتماعی در لبنان، دولت و نیروهای امنیتی این کشور را مقصر اصلی کشتن ابوفخر معرفی میکنند و به او لقب فخر انقلاب لبنان دادند.
حالا همین مدل یعنی نمادسازی در ناآرامیها و اغتشاشات قرار است در ایران هم اجرا شود، از همان روزهای اول اغتشاشات آبان، رسانههای معاند و شبکههای اجتماعی بر روی یک نام متمرکز شده اند؛ پویا بختیاری.
این فرد که از جانباختگان اغتشاشات در مهرشهر کرج است کیست و چگونه جان خود را از دست داده است؟
رسانههای ضد انقلاب و شبکههای اجتماعی همانند مدل عراق و لبنان تلاش دارند تا جمهوری اسلامی و نیروهای حافظ امنیت را متهم اصلی جان باختن این فرد معرفی کنند.