پخش زنده
امروز: -
وزیر نیرو امروز در مراسم افتتاح سد ابیورد درگز: ۲۲۷ طرح بزرگ آب و برق تا پایان امسال در کشور به بهره برداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رضا اردکانیان امروز در مراسم بهره برداری از سد ابیورد درگز افزود:این طرحها در حوزه های ساخت نیروگاه، سد، زهکش، تصفیه خانههای آب و فاضلاب و خطوط انتقال تا پایان امسال هر هفته در یکی از استانهای کشور به بهره برداری میرسد و برای بهره برداری از این طرحها 33هزار میلیارد تومان هزینه خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای طرح پویش "هر هفته الف.ب. ایران" وزارت نیرو که هم اکنون در هفته دهم اجرای آن قرار دارد گفت: 86طرح با سرمایهگذاری 70هزار میلیارد ریال در 18 استان کشور به بهره برداری رسید.
وزیر نیرو با اشاره به اهمیت جمع آوری فاضلاب و ساخت تصفیه خانه فاضلاب به عنوان یکی از سیاستهای مهم این وزارتخانه گفت: 232تصفیه خانه در کشور به بهره برداری رسیده که 64تصفیه خانه از این تعداد مربوط به دولت کنونی است.
اردکانیان همچنین با اشاره به طرحهای حوزه برق گفت: در شش سال گذشته در دولت به طور متوسط هرسال دوهزار و 200مگاوات تولیدات برقی به مدار برق کشور افزوده شده است.
وی افزود: با این که تحریمهای ظالمانه دشمن در کشور مشکلاتی ایجاد کرده است اما با تلاش و کوشش سعی می شود در حوزه وزارت نیرو با استفاده بیشتر از توان داخلی این تحریمها کم اثر یاشد.
وزیر نیرو گفت: هم اکنون 46طرح آب و برق و فاضلاب با بیش از 20هزار میلیارد تومان اعتبار در خراسان رضوی در دست اجراست و هم اکنون 51درصد پیشرفت دارد.
اردکانیان افزود: تلاش می شود تا پایان دولت کنونی تعداد قابل توجهی از این طرحها در خراسان رضوی بهره برداری شود.
وی برای بهره برداری از طرحهای حوزه آب و برق راهی غرب خراسان رضوی شد.
وزیر نیرو 5طرح را هم صبح امروز در مشهد افتتاح کرد.