رئیس برج پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
گسترش مهارت های فناورانه با ساخت برج فناوری
نزدیک به ۷۰ مرکز تحقیقاتی در فارس وجود دارد که نیمی از آنها در برج پژوهشی محمد رسول الله مستقر شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ،مرکز فارس ،رئیس برج پژوهشی محمد رسولالله دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ایجاد برج دوم پژوهشی با هدف گسترش مهارتهای فناورانه یکی از ضرورتها برای توسعه فناوری و فعالیتهای فناورانه است.
امیر دشتکی با بیان اینکه برج پژوهشی محمد رسولالله (ص) یکی از پتانسیلهای بینظیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز است گفت: نزدیک به ۷۰ مرکز تحقیقاتی در فارس وجود دارد که نیمی از آنها در این برج مستقر شده است.
او استقرار تعداد زیادی از مراکز تحقیقاتی در این برج را موجب کاهش نیاز به فضای فیزیکی و صرفه جویی در نیروی اداری و تجهیزات دانست و افزود: مراکز بالینی و غیربالینی که در گذشته کمترین ارتباط را با هم داشتند، امروز به واسطه استقرار در این برج، ارتباطات بیشتری با هم پیدا کردهاند و طرحهای مشترک بین رشتهای در دست اجرا دارند.
دشتکی وجود برج پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز را یکی از اقدامات تاثیرگذار در اعطای مجوز راهاندازی رشتههای جدید در مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی و سطوح تخصصی دورههای دکتری دانست و تاکید کرد که با ایجاد و راهاندازی برج فناوری، این ظرفیت بیشتر خواهد شد.
او به وجود دفتر همکاریهای مشترک دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه شیراز در این برج هم اشاره و بیان کرد: در این برج دانشجویان رشتههای مختلف فنی و مهندسی و علوم انسانی از سایر دانشگاهها در کنار دانشجویان رشتههای مختلف پزشکی و پیراپزشکی قرار گرفته و با تبادل دانش، زمینه اجرای برنامههای پژوهشی را فراهم کنند.
رئیس برج پژوهشی محمد رسولالله (ص) دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه رایزنیهای منجر به عقد و مبادله تفاهمنامههایی با پژوهشسراهای دانش آموزی و آموزش و پرورش شده است و مرکز مشاوره تحقیقات و رایانه این برج به عنوان یکی از ظرفیتهای شاخص برج پژوهشی اشاره و بیان کرد: برگزاری کارگاههای مختلف برای استادان و دانشجویان با هدف افزایش مهارتهای فناورانه بوده است.ایسنا