پخش زنده
امروز: -
استاندار تهران با اشاره به نقش ائمه جماعات مدارس در بالندگی و رشد دانش آموزان، بر پرداخت حق قدم ائمه جماعات مدارس تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در اجلاس نماز و مدرسه استان تهران با اشاره به اهمیت برپایی نماز گفت: سرانه فیزیکی آموزشی در استان تهران ۳۲ نفر در هر کلاس است در حالی که میانگین کشوری ۲۴ دانش آموز در هر کلاس است و با این حال فضای فیزیکی مناسبی برای اقامه نماز در مدارس در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ائمه جماعات مدارس میتوانند بالندگی و رشد دانش آموزان را تقویت کنند، البته در این زمینه نیاز به توجه و حمایت دارند.
استاندار تهران تاکید کرد: پرداخت حق قدم ائمه جماعات باید عملیاتی شود تا سبب کاهش انگیزه نشود ضمن اینکه شهرداران مناطق مختلف تهران و شهرستانها مکلف شدند فضای مناسبی برای اقامه نماز در مدارس ایجاد کنند تا جاذبه ایجاد شود.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: اقدامات رفاهی و تسهیلاتی مناسبی برای ائمه جماعات نیز مدنظر قرار گرفته و امید است در ارائه این خدمات و برپایی مناسب نماز در مدارس؛ نمونه کشور باشیم چرا که هر اقدامی در استان تهران الگویی برای کل کشور است.
ضرورت نهادینه شدن فرهنگ اقامه نماز جهت کاهش آسیبهای اجتماعی
استاندار تهران با اشاره به اهمیت اقامه نماز بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ اقامه نماز جهت کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید کرد و گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری نماز باید برپا داشته شود تا فرهنگ نماز در خانوادهها نهادینه شود و حجت الاسلام قرائتی در این زمینه اقدامات ارزشمندی انجام داده است.
وی با بیان اینکه یکی از فریضههای واجب برپا داشتن نماز است، افزود: اگر شرایط برای برپایی و اقامه نماز نهادینه و عملیاتی شود فواید زیادی در زندگی فردی و اجتماعی دارد و اگر آسیبهای اجتماعی افزایش یافته به این سبب بوده که برای آموزههای دینی و شرعی برنامه ریزی درستی انجام نشده است.
استاندار تهران با بیان اینکه ارتباط معناداری بین تقویت آموزههای دینی و کاهش آسیبهای اجتماعی وجود دارد، تاکید کرد: برپایی و اقامه نماز نوعی تمرین بندگی است که ارتقای سلامت روح و روان را به دنبال دارد و اگر در سال ۱۹۴۸ سازمان جهانی بهداشت، سلامت را تعریف کرده و به ابعاد مختلف آن اشاره داشته در احکام الهی ما مورد توجه قرار گرفته است چرا که وقتی با خضوع در برابر پروردگار قرار میگیریم اوج سلامت روانی است.
محسنی بندپی تاکید کرد: مسئولان وظایف مهمی در زمینه زکات، امر به معروف و نهی از منکر و در راس آن برپایی نماز دارند تا این فرهنگ نهادینه شود چرا که توجه و اعتقاد عملی به احکام دینی مصداق حکمروایی خوب است.
حجت الاسلام و المسلمین خزائی، مشاور استاندار تهران در امور روحانیت
استفاده از ظرفیت حوزههای علمیه جهت استقرار ائمه جماعات در مدارس استان تهران
مشاور استاندار تهران در امور روحانیت با اشاره به اهمیت اقامه نماز در مدارس بر استفاده از ظرفیت حوزههای علمیه جهت استقرار ائمه جماعات مدارس تاکید کرد.
حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا خزائی در اجلاس نماز و مدرسه استان تهران که با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران و سایر مسئولان استان برگزار شد، اظهار داشت: در تمام مدارس دنیا در دوره اول احکام دینی آموزش داده میشود، اما در کشور ما خیلی به این موضوع اهمیت داده نشده و بیشتر به ظواهر توجه شده است که نیاز به بازنگری دارد.
وی ادامه داد: با ائمه جمعه مدارس، ادارات و ... ارتباط برقرار و بانک اطلاعاتی در این زمینه فراهم میکنیم تا قدمهای مثبتی در این امور برداریم.
مشاور استاندار تهران در امور روحانیت تصریح کرد: ۷ هزار مدرسه در استان تهران داریم که ۴ هزار امام جماعت حضور دارند البته در برخی مدارس معلمان پرورشی اقامه نماز میکنند.
خزائی خاطرنشان کرد: ۷۱ حوزه علمیه در تهران داریم که مقرر شده است در قالب تفاهم نامه از این ظرفیت استفاده شود تا همه مدارس استان امام جماعت داشته باشند.