صادرات ۶۰ هزار تنی مرکبات از مازندران
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات ۶۰ هزار تن پرتقال و نارنگی به خارج از کشور خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، عزیزالله شهیدی فر با بیان اینکه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در استان تولید میشود گفت: تاکنون ۶۰ هزار تن مرکبات به کشورهای حاشیه خلیج فارس، دریای خزر، روسیه و هندوستان صادرات شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران پیش بینی کرد میزان صادرات مرکبات استان به خارج از کشور تا پایان امسال به ۱۲۰ هزار تن و دو برابر میزان کنونی برسد.
شهیدی فر سلامت و مرغوبیت را دو ویژگی مهم مرکبات مازندران برشمرد و گفت: به همین دلیل هم تقاضا برای صادرات به خارج از کشور و ارسال به دیگر استانها زیاد است.
وی با بیان اینکه پارسال ۵۸ هزار تن مرکبات مازندران به خارج صادر شده است افزود: امسال صادرات مرکبات در مقایسه با پارسال با افزایش مواجه بوده و این امر به دلیل گامهای رو به جلو صادرات در سطح این استان بوده است.
شهیدی فر مهمترین راههای افزایش صادرات مرکبات را بسته بندی و سورتینگ معرفی کرد و گفت: یکی از نگرانیهای باغداران مازندران حجم بالای کشت پرتقال تامسون است که بهتر است خود باغداران در کشت مرکبات تنوع ایجاد کنند تا ضربه کمتری به بخش تولید و کشاورزان وارد شود.
شهیدی فر با درخواست از باغداران که در برداشت پرتقال تامسون عجله نکنند، گفت: باغداران سعی کنند تا ۱۵ دی ماه نسبت به برداشت پرتقال اقدام کنند.