پخش زنده
امروز: -
فرمانده دانشگاه فرماندهی ارتش: ارتش ضمن معنویتگرایی به بصیرتافزایی نیز تأکید دارد و ما به دنبال تربیت افسران زبده با روحیه معنوی هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ دوم حسین ولی وند فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش زمانی در همایش «تعالی معنوی و فرهنگ دفاعی» که امروز (دوشنبه) در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد گفت: ۴۰ سال از انقلاب اسلامی میگذرد و ما وارد گام دوم انقلاب اسلامی شدهایم، که قطعاً با تلاش مضاعف، کاری خواهیم کرد تا گام دوم انقلاب اسلامی در زمان کوتاهتری به اهداف خود نایل شود.
وی افزود: بحث معنویت همواره در ارتش مطرح بوده است و اگر اینگونه نبود از دل ارتش شهدای بزرگواری، چون صیاد شیرازی و بابایی بیرون نمیآمد؛ لذا بدنه ارتش همواره معنویتگرا بوده و این معنویتگرایی در دوران دفاع مقدس در مقابله با دشمن بعثی نیز مشاهده شد.
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: امروز ارتش ضمن معنویتگرایی بر بصیرتافزایی نیز تأکید دارد.
امیر، ولی وند با بیان اینکه اینجانب در دوران دفاع مقدس در مناطق مختلف بهخصوص کردستان با دشمن بعثی جنگیدیم گفت: در آن فضای سهمگینِ توپ، خمپاره و گلوله، تنها اتکا به خداست که انسان را حفظ میکرد و قدرت تصمیمگیری و هدایت نیروها را به ما میداد.
وی با بیان اینکه ارتش معنویتمحور یعنی اینکه معنویت در رفتار همه نیروهای ارتشی متجلی باشد افزود: بسیاری از ارتشهای پیشرفته دنیا به این نتیجه رسیدند که اگر میخواهند قدرت دفاعی خود را ارتقا دهند، باید افسرانی انتخاب کنند که دارای باور باشند؛ لذا کمتر به سراغ افسرانی میروند که بدون باور و اعتقاد هستند.
فرمانده دانشگاه جنگ ارتش ادامه داد: قاعده این است که زمام امور فرماندهی نظامی در دنیا را به کسی که دارای باور و اعتقاد است، واگذار میکنند.
امیر، ولی وند در پایان با بیان اینکه پژوهشهای موضوع «تعالی معنوی و فرهنگ دفاعی» باید کاربردی شود گفت: ما در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به دنبال تربیت افسرانی زبده در ردههای بالا با روحیه معنوی هستیم.